Book
online!

Gata să încerci
glamping în Transilvania?

Descoperă una din cele mai frumoase regiuni ale țării, pornind de la poalele unor munți legendari, unde te așteaptă primul glamping resort din România!

Cazare în Transilvania?

Suntem retrași, dar cât se poate de accesibili. Glamping resort-ul nostru e străjuit de masivii Bucegi și Piatra Craciulu, cu o panoramă superbă de 360 de grade, lângă ultimele păduri virgine din Europa. Suntem aproape de cele mai interesante destinații turistice și de cele mai spectaculoase peisaje pe care ți le poți imagina.

În Transilvania ai multe de văzut și multe de făcut. Odată ce alegi Ursa Mică ca bază de plecare, vei fi aproape de numeroase castele, orașe medievale, sate tradiționale românești, mănăstiri, parcuri naturale, parcuri tematice, cheiuri, peșteri și alte destinații spectaculoase.

Cauți indicații spre Ursa Mica?

Suntem la 40 de minute distanță de Brașov și la jumătate de oră depărtare de viitorul aeroport Ghimbav.

De asemenea, ne despart doar două ore și jumătate de București și aeroportul Otopeni. Ajungi lejer la noi cu mașina, dar poți lua și trenul spre Brașov, ca mai apoi să-ți continui drumul spre noi cu taxiul sau autobuzul. Desigur, putem aranja transport de la aeroport la glamping resort-ul nostru. Trebuie doar să ne scrii un mail și te ajutăm cu plăcere.

Ne aflăm în coridorul Rucăr-Bran, la granița dintre Muntenia și Transilvania. Suntem la doar 20 de minute depărtare de Castelul Bran, peștera Dâmbovicioara și la 45 de minute distanță de Brașov și Poiana Brașov.

Din București, poți ajunge la noi pe următoarele două rute:

București-Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (pe scurtătură via Cetățeni către Dragoslavele, apoi pe drumul Dâmbovicioara- Ciocanu) ;

București-Predeal-Râșnov-Bran-Fundata-Șirnea și apoi stânga spre locație.

Sau mai simplu, introdu pe GPS coordonatele: Latitudine: 45°27’27.8’’N, Longitudine: 25°15’18.0’’E”

Direcții Ursa Mica!

Nu ești fotograf profesionist? Nici nu trebuie să fii. Pozele tale vor arăta minunat pe Instagram, fără pic de efort! Fiindcă la noi, peisajul spectaculos vine la pachet cu cazarea în Transilvania!

Te invităm să admiri natura de pe terasa privată a cortului tău, din ciuberele noastre cu apă fierbinte sau din vârf de munte. Alegerea e mereu a ta. Noi doar suntem aici să-ți oferim variante.

Ai mereu la dispoziție indicațiile personalului nostru calificat vizavi de orice obiectiv din zonă și posibilitatea de le explora în tururi ghidate, cu ghizi profesioniști.

Orice alegi să vizitezi, va merita cu prisosință.

Vizitează Transilvania!

Gata să încerci

Gata să încerci

Ești gata să trăiești o experiență inedită la
Ursa Mică Glamping Resort?

Abonează-te la newsletter    Newsletter trees