Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

Despre Ursa Mică Glamping

Se spune că „unde dragoste nu e, nimic nu e”. Din dragostea a doi oameni plini de energie și din pasiunea lor nemărginită pentru sport și natură a ieșit Ursa Mică Glamping Resort. Un loc magic sub cerul carpatin, între doi munți legendari, unde sălbăticia ultimelor păduri virgine ale Europei întâlnește confortul urban deplin.

Suntem…

… Două suflete îngemănate, care și-au transformat pasiunea pentru aventuri într-o afacere sustenabilă și roditoare.

Totul a început în Elveția, când am descoperit întâiași dată glamping-ul. Această experiență revelatoare ne-a schimbat nu doar modul de a călători, ci și planurile de viitor. Drept urmare, ne-am întors acasă definitiv, dornici să introducem acest concept inovator și în România.

Suntem…

Povestea noastră

În 2016, după trei ani de muncă susținută, ne-am transformat visele în realitate și am înălțat primul glamping resort din România, în județul Argeș.

De atunci și până în prezent, mii de oaspeți s-au bucurat de experiențele pe care le oferim. De aceea, suntem onorați că și alți antreprenori ne-au urmat în această aventură minunată.

La sfârșitul lui 2016, din diverse motive tehnice, am început căutarea unui nou spațiu pentru un proiect mult mai ambițios, denumit Ursa Mică Glamping Resort. După nenumărate vizionări, am ales acest loc magic pe care ne aflăm acum, la porțile Transilvaniei, între satele pitorești Ciocanu și Șirnea.

Cu multă dragoste și muncă, dar și cu susținerea multor oameni minunați, ne-am extins viziunea treptat, adăugând un restaurant și 12 corturi încălzite, băi, saună, ciubere cu apă fierbinte.

De la finalul anului 2022 am deschis noul Restaurant Panoramic cu arhitectură deosebită și cele 12 bungalowuri premium.

Ursa Mică Glamping Resort continuă să înflorească, grație unei comunități minunate, ce crește de la an la an, în jurul unor valori cu adevărat autentice.

Povestea noastră

Misiunea noastră

Am început această călătorie minunată din dorința de a oferi experiențe unice, precum clienții noștri. Our mission is to empower people to experience a different way of traveling and embracing nature.

Misiunea noastră e de a inspira oamenii să experimenteze un nou mod de a călători și de a cunoaște frumusețea României.

Încurajăm o conexiune profundă cu natura, prin experiențe inedite, ce îndeamnă către un stil de viață activ, totodată promovând și dezvoltarea sustenabilă.

Și nu în ultimul rând, ne mândrim că am așezat România pe harta mondială a glamping-ului, stimulând totodată și economia locală.

Viziunea noastră

Credem cu tărie în experiențe transformaționale. După ce am încercat glamping-ul pe pielea noastră, viața noastră s-a schimbat la 180 de grade.

Ne dorim ca glamping resort-urile noastre să fie acel gen de locuri care oferă noi perspective asupra lumii și a vieții, în general.

Vrem să fim pentru oaspeții noștri acei deschizători de drumuri spre cazări atipice și sustenabile.

În 2019 am introdus pe piață un alt concept inovator, cel de „pop-up glamping”, aducând o parte din magia Ursa Mică în festivaluri renumite (Electric Castle și Summerwell), nunți și alte evenimente private.

Iar anul acesta, ne extindem resortul cu o serie de bungalows sustenabile.

Valorile noastre

Pasiune pentru natură

În accepțiunea noastră, natura chiar vindecă orice. Iar timpul petrecut în natură este acel gen de experiență transformațională, care îți luminează mintea, trupul și sufletul.

Gazde devotate

Muncim necontenit la transformarea unor locuri izolate în glamping resort-uri de top, pentru ca tu să te îmbogățești spiritual explorând ultimele păduri virgine ale Europei.

Sustenabilitate

Vrem să păstrăm Ursa Mică cât mai curată și mai frumoasă. Prin urmare, toate acțiunile noastre trebuie să aibă un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și a economiei locale.

Servicii de top

Ce facem aici e mai mult decât un job, e o moștenire. Tocmai de aceea ne străduim să depășim așteptările oaspeților noștri. Iubim ce facem la fel de mult cum iubim și natura.

Deschizători de drumuri

Modelul nostru de business, unic și sustenabil, se bazează pe inovare și efort susținut. Suntem mândri că am putut inspira și alți antreprenori să se aventureze pe tărâmul magic al glamping-ului.

Valorile noastre

HUZZUR Pop-up Glamping

„Pop-up glamping” îți spune ceva? E un cort ridicat temporar într-o locație, care le permite clienților tăi să încerce ceva inedit și incitant pe parcursul evenimentului pe care-l găzduiești. E doar pe perioadă limitată și cât se poate de exclusivist, adăugând un plus de farmec evenimentului tău deja fabulos, fie că vorbim de un festival, o lansare de produs sau aniversare a companiei. Așadar, condimentează-ți petrecerea și lasă-ți oaspeții să se răsfețe în corturile noastre Huzur Glamping. La urma urmei, „huzur” înseamnă „ trai comod și lipsit de griji ” sau mai simplu, desfătare”.

Reprezentanți CanvasCamp/ Consultanță corturi

Încă din 2016, suntem mândri reprezentanți Canvas Camp în Europa de Sud-Est. Această companie produce și vinde corturi de cea mai bună calitate pentru camping, glamping și alte experiențe autentice în natură. Ursa Mică nu a ales Canvas Camp întâmplător, ci tocmai pentru că împărtășesc aceleași valori, inclusiv obsesia de a pune oamenii mai întâi de toate. Experți în confort, au creat cele mai bune produse din întreaga lume, din cele mai bune materiale și la cel mai bun preț disponibil. Canvas Camp oferă de asemenea servicii de consultanță și facilități dincolo de așteptări. Personal, am fost profund impresionați.

Ursa Mică

în cifre

10+

Ani de experiență

10.000+

Oaspeți cazați

12

Corturi

12

Bungalow-uri

130

Persoane capacitate

40.000

m2 - Suprafață

Awards
Google
GrINN
Booking
Booking
Booking

Abonează-te la newsletter    Newsletter trees
    Book
    online!