Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

Team Building și evenimente corporate la Ursa Mică?

Plănuiești un team building cu angajații tăi? Glamping resort-ul nostru poate fi locația ideală pentru o experiență de neuitat! Dacă te-ai săturat să lucrezi între patru pereți, poate ar fi timpul să schimbi sala de conferințe cu o pajiște idilică.

Ne-am aventurat pe tărâmul magic al glamping-ului, mânați de o dragoste nebună pentru natură și de o dorință neobosită de a-i determina pe oameni să descopere istoria, tradițiile și cultura bogată a Transilvaniei.

În 2016 am găsit acest colț de Rai și de atunci, ne-am străduit să înălțăm nu doar corturi, ci o comunitate strânsă, ce crește de la an la an. Cu siguranță au ajutat experiența noastră în turism și în relații cu clienții.

Ursa Mică, locul ideal de organizare evenimente corporate

Departe de lumea dezlănțuită

Resortul nostru e suficient de izolat ca tu să te deconectezi instant de la agitația urbană dar in acelasi timp usor accesibil. Locul le permite angajaților tăi să se afunde în natură și în toate activitățile de team building, intensificând și interacțiunea în colectiv.

Vast

Glamping resort-ul nostru se întinde pe 40000 de metri pătrați. Foarte generos pentru o gamă variantă de evenimente corporate și pentru grupuri mari de pana la 130 persoane

Strategic poziționat

Viitorul tău team building la munte e la doar trei ore distanță de București, o oră distanță de Brașov și două ore și jumătate de Sibiu.

Experiență personalizată

Odată ce ai decis să organizezi la noi un glamping team building sau orice alt eveniment corporate, vom reveni către tine cu o ofertă personalizată, pentru a ne asigura că toată lumea se va simți minunat în această aventură unică.

URSA MICĂ ADVENTURES

Glamping Team building la Ursa Mica Glamping Resort

Team building-urile sunt despre comunicare, despre a depăși împreună o serie de provocări și a petrece timp de calitate alături de colegi. Este o experiență unică, în care se formează legături strânse, experiență amplificată de frumusețea naturală a locului și de toate beneficiile pe care acesta le oferă.

adventures

Ce oferim?

MÂNCARE
MÂNCARE
BĂUTURI
BĂUTURI
Activități
Activități
Concerts / Parties
CONCERTE / PETRECERI
SAUNA
SAUNA
CIUBĂR
CIUBĂR
GĂTIT LA CEAUN
GĂTIT LA CEAUN

Idei de evenimente corporate la
Ursa Mică

Dincolo de a fi o super-locație pentru team building-uri, Ursa Mică Glamping Resort găzduiește și alte tipuri de evenimente corporate, cu profesionalism, pasiune și dedicare la superlativ.

REZERVĂ ACUM!
Conferințe
Conferințe

Esti Sătul să-ți petreci ziua în birou? Ce-ai zice ca următorul eveniment corporate al companiei tale să fie de două ori mai distractiv și mai interactiv? Trebuie doar să muți sala de conferințe în corturile noastre.

Lansări de brand
Lansări de brand

Sărbătorește debutul brandului tău la Ursa Mica Glamping Resort cu un eveniment corporate ieșit din tipare! Potențialii tău clienți, colaboratori și furnizori vor fi cu siguranță impresionați, iar evenimentul tău va avea mare ecou în industrie.

Lansări de produs
Lansări de produs

Știm la fel de bine ca și tine, că produsul tău merită o lansare memorabilă. Am fi mai mult decât încântați să o găzduim aici, într-un decor spectaculos, cu o planificare minuțioasă și servicii excelente în organizare de evenimente coporate.

Ședințe de consiliu
Ședințe de consiliu

Aveți de luat decizii importante în viitorul apropiat? Ce-ar fi să începeți cu una simplă, alegând o locație neconvențională pentru următoarea voastră ședință de consiliu director? Aici aveți toată intimitatea și liniștea necesare și un peisaj superb, care să vă inspire viitoarele proiecte inovatoare.

Ședințe de departament
Ședințe de departament

Cum spargi gheața dintre colegii noi și cei vechi? Îi aduci o zi la Ursa Mică Glamping Resort și-i ajuți să se relaxeze și să interacționeze în moduri nebănuite. La finalul zilei vei constata că sunt mai receptivi și mai productivi.

Workshop-uri
Workshop-uri

Există mai multe variante de a-ți face workshop-urile mai eficiente și mai dinamice. Una ar fi să le susții în glamping resort-ul nostru. Cu siguranță vei fi mai inspirat și mai productiv.

Testimoniale

Ce zic clienții despre noi?

Experienta trăită la Ursa Mică este una de neuitat. Am avut parte de oameni minunați, mâncare tradițională și multa voie buna! Locatia pare dintr-un basm cu zâne și zmei. Piatra Craiului veghează alături de constelația Ursa Mare la somnul dulce din corturile vizitatorilor.

Acolo uiti de zilele toride și aglomerate ale orașului, te încarci și te purifici simțind comuniunea cu natura. Gamplingul Ursa Mica este o stare ce trebuie gustata de orice companie, de orice familie și de orice om ce simte nevoia de libertate și relaxare. Recomandam din suflet si va provocam sa experimentați! Pentru noi, echipa Fairvalue a fost cel mai reusit team building.

Anuta Stan, Senior Partner Fair Value

Food was fantastic. Incredibly helpful people including Rosvan and Andre who made the stay incredible. We had just come off the mountains and it was absolutely perfect. Would strongly recommend to anyone as the location, food, people, and experience are incredible.

Thomas - United Kingdom

It has been a great gateaway in the middle of the nature! The place is absolutely astonishing, I am not a camping fan but I wanted to try the glamping experience and it was more than I could have expected. I was with my 7 years old daughter who was extremly pleased with everything and made me promise we will come back! Great team, great place, great food!

Adriana - Romania

The wow experience It is impressive what the owners of this resort have created. An oasis of pleasure and relaxation in the middle of nature. A concept that puts a break from the stressful and tiring daily life and offers you both literally and figuratively, a breath of fresh air. The staff is extremely friendly and ready to help, you do not necessarily feel like a mere visitor but part of their community. For children there are playgrounds and plenty of space to run and explore. The tents are WOW, the bathrooms are very clean and the food is extremely tasty. It was a great experience for me and I enjoyed every second I spent there.

Raluca - Romania

Wonderful place with amazing hosts. We spent 2 nights in Ursa Mica and enjoyed every bit of it. Tents are very comfortable, heating is working well and looks great. There are hiking opportunities around, also for families with kids. The food was amazing, it was way beyond our expectations for an all inclusive stay. They pay great attention to details, and cook the best goulash in the world :) Last but not the least, the owners are great, by far the friendliest owners we met in Romania. Highly recommended!

Akin Sahin - Turkey

Wonderful place with amazing hosts. We spent 2 nights in Ursa Mica and enjoyed every bit of it. Tents are very comfortable, heating is working well and looks great. There are hiking opportunities around, also for families with kids. The food was amazing, it was way beyond our expectations for an all inclusive stay. They pay great attention to details, and cook the best goulash in the world. Last but not the least, the owners are great, by far the friendliest owners we met in Romania. Highly recommended!

Adrian - Romania

SERVICIILE NOASTRE

De ce ar fi Ursa Mică locul ideal pentru viitorul tău eveniment corporate? Dincolo de poziționarea strategică și de frumusețea naturală ce ne înconjoară, aici invitații tăi pot experimenta o serie de activități conexe evenimentului pe care urmează îl organizăm împreună.

REZERVĂ ACUM!
Altfel de petreceri corporate

Altfel de petreceri corporate

Un eveniment corporate reușit se încheie mereu cu o petrecere de zile mari. Ce poate fi mai frumos decât un foc de tabără alături de echipa ta, sub cerul înstelat care se vede 4k?

Ascensiune în echipă

Ascensiune în echipă

Dacă ești suficient de norocos să ai colegi mai curajoși, ia-i cu tine într-o super aventură la cățărat, pe cheiurile din zona Rucăr-Bran sau pe celebra via feratta. Garantat, e nivelul următor de interacțiune.

Atelier de pictură

Atelier de pictură

Lăsați-vă imaginația să zburde și culoarea să dicteze, într-un super workshop creativ de pictură. Garantat, aici veți găsi inspirație pretutindeni.

Atelier de pictură

Atelier de pictură

Îmbogățește-ți spiritual colegii, descoperind împreună istoria, tradițiile și cultura Transilvaniei! Du-i în drumeții prin munți sau mergeți în excursii de o zi la Brașov sau Bran!

Concert live la Ursa Mică

Concert live la Ursa Mică

Pe lângă muzica celestă, absolut spectaculoasă, la Ursa Mică Glamping Resort poți asculta și formații live, pe inima ta. Oferă-le colegilor și angajaților tăi un concert stelar la porțile Transilvaniei, de care să-și amintească și la pensie.

Degustare de vinuri cu sommelier

Degustare de vinuri cu sommelier

Ridicați paharele și sărbătoriți-vă succesele recente cu o sesiune de degustare a la carte! Un sommelier vă va prezenta cele mai fine soiuri din Transilvania, Muntenia și Moldova!

Drumeții și treasure hunting în Transilvania

Drumeții și treasure hunting în Transilvania

Și mai multe amintiri fabuloase împreună? Du-ți echipa în drumeți pe dealurile Transilvaniei. Pentru un plus de distracție, încercați și un treasure hunting de zile mari.

Relaxare în echipă

Relaxare în echipă

După un efort colectiv susținut, urmează o răsplată pe cinste! Relaxați-vă împreună după o perioadă stresantă în ciuberele noastre cu apă fierbinte sau încercați o ședință de yoga în grup, în cel mai curat aer.

Savori românești

Savori românești

Cimentează și mai tare echipa, provocându-ți colegii să pregătească o masă împreună! Gătiți cu toții un gulaș delicios la ceaun și apoi savurați-l la foc de tabără.

Team building și tabără de supraviețuire

Team building și tabără de supraviețuire

Trezește cele mai puternice instincte în colegii tăi și aprinde spiritul de echipă, transformând un clasic team building într-o aventură de tip „survival camp”.

Tururi pe e-bike

Tururi pe e-bike

Angajații tăi pot explora satele străvechi din Transilvania,la ghidonul celor mai moderne e-bike-uri și însoțiți de ghizi acreditați. Descoperă alături de echipa ta legendara zonă a Bran-ului și aflați ce se ascunde dincolo de mitul lui Dracula.

Dacă te simți inspirat și ai o idee faină despre cum să arate viitorul tău eveniment corporate, nu ezita să ne contactezi.

Suntem deschiși la schimburi de energii și idei bune. Doar așa a și apărut Ursa Mică Glamping Resort

contact

  Abonează-te la newsletter   Newsletter trees
   Book
   online!