Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

Ursa Mică Glamping Resort
deschis tot timpul anului

Descoperă frumusețile Transilvaniei de pe terasa cortului tău premium sau de la umbra unei căsuțe sustenabile!

Bine ai venit la Ursa Mică, primul glamping resort din România!

Situat la porțile Transilvaniei, într-o zonă retrasă, la 1250m altitudine și în cel mai curat aer, resortul nostru se deschide spre panorama Carpaților, îmbinând armonios serviciile premium cu frumusețea naturală a locului.

Curios să descoperi opțiunile noastre de cazare?

Cazare corturi premium

Ursa Mică Glamping Resort dispune de 12 corturi, fiecare cu vedere directă spre munții Piatra Craiului.

Corturile sunt amplasate pe o platformă sigură din lemn și complet echipate cu sobă și lemne de foc, saltele premium, perne și pilote groase, lenjerie din satin și bumbac, halate și prosoape (toate igienizate în prealabil la o curățătorie profesională). E cea mai inedită cazare din Carpați, creată special pentru amatorii de aventură și confort.

Materialul din bumbac special al cortului permite aerului să circule fără probleme în interiorul complet echipat pentru întâlnirea ta cu sălbăticia.

Corturile au 3 metri înălțime și sunt înălțate pe o podea din lemn, ce servește și drept terasă, pe care-ți poți bea în tihnă cafeaua, sau unde te poți bronza în voie.

Cortul sau căsuța în care ai ales să te cazezi sunt echipate cu tot ce ai nevoie și cu maximum cât permite natura.

În fiecare cort sunt sobe și paturi cu saltea premium, din spumă poliuretanică, iar lenjeriile de pat sunt confecționate din satin și bumbac.

Prosoapele și halatele te așteaptă cuminți la locul lor. Desigur, toate articolele textile sunt igienizate anterior într-o curățătorie profesională.

Fiecare cort din Ursa Mică Glamping Resort e dotat cu senzor de monoxid de carbon și stingător antiincendiu, pentru ca tu să fii mereu în siguranță.

În corturi nu vei găsi prize, așadar te invităm să-ți încarci telefonul, laptop-ul sau orice alt dispozitiv în zona special desemnată din restaurantul nostru.

Noaptea, corturile noastre prind viață în lumina blândă și intimă a candelabrelor electrice. De asemenea, corturile pot fi luminate și cu lanternele pe care le oferim la check-in oaspeților. Desigur, toate corturile au nume de constelații.

Toate corturile au nume de stele si constelații, ca tu să pătrunzi într-o atmosferă magică, încă din prima clipă a sosirii tale. Resortul nostru oferă mai mult decât cazare la corturi încălzite. Oferă magie, siguranță și confort sporit.

Cazare bungalow

Cauți bungalow la munte sau cazare la căbănuțe în Transilvania? Noile noastre căsuțe sustenabile te vor surprinde cu siguranță, în cel mai plăcut mod posibil.

O cazare la cabană are platformă privată, cu vedere 4k spre masivul Piatra Craiului, iar înăuntru vei găsi o baie eco-friendly, pat dublu și canapea extensibilă.

Bungalow-ul tău de pe munte te așteaptă. Sunteți gata să vă rezervați vacanța?

Așa cum probabil te așteptai și bungalow-urile noastre poartă tot nume de constelații.

Gata de rezervare?

Ursa Mică Glamping Resort în cifre

Am muncit mult pentru a transforma cazarea ta glamping într-o amintire neprețuită. Iată aici evoluția resort-ului nostru în cifre:

9

Ani
de Ursa Mică

10.000+

Oaspeți cazați

3000+

Oaspeți neînregistrați

Trees

Ești gata să trăiești o experiență inedită la
Ursa Mică Glamping Resort?

Abonează-te la newsletter    Newsletter trees
    Book
    online!