Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

Politica confidențialitate

Cine suntem ?

URSA MICA SRL este o companie înregistrată in Romania responsabilă de coordonarea activităților resortului Ursa Mica Glamping Resort.

Date personale pe care le prelucrăm

URSA MICA SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • E-mail
 • Număr de telefon
 • Țară (Opțional)
 • Adresă (Opțional)
 • Perioada de cazare
 • Mesaj
 • Activitate online

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul legal al oferirii serviciului de cazare la Ursa Mica Glamping Resort:

Rezervări Ursa Mica Glamping Resort

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a putea comunica cu dvs
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a putea comunica cu dvs.
 • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme
 • Țară și adresă – pentru a vă putea asista dacă există cerințe speciale de transport sau preluare de la aeroport
 • Perioada de cazare – pentru a face rezervarea în sistem
 • Mesaj – pentru a vă putea răspunde la solicitări

Cu consimțământul dvs, am dori să facem și următoarele prelucrări de date cu caracter personal:

Comportament online

 • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate.

Ce facem cu ele ?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei URSA MICA SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la SOFTHOST care se află în România.

Datele cu caracter personal necesare rezervării sunt prelucrate de către partenerul nostru din România PYN BOOKING ce acționează în calitate de persoană împuternicită.

Datele cu caracter personal necesare activităților contabile sunt prelucrate de către partenerul nostru din România Eurocont Expertserv SRL ce acționează în calitate de persoană împuternicită.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies, ce acționează în calitate de operatori asociați. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate un an în temeiul interesului legitim al URSA MICA de a analiza modul în care s-a răspuns solicitării dvs de rezervare, în cazul în care nu există o relație comercială sau de marketing cu URSA MICA SRL. După trei ani aceste date vor fi distruse.

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@carpathianursa.ro

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@carpathianursa.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

Ești gata să trăiești o experiență inedită la
Ursa Mică Glamping Resort?

Abonează-te la newsletter  Newsletter trees
  Book
  online!