Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Sărbătoare de Paște la munte și Escapada de 1 Mai.

REZERVĂ OFERTELE

Evenimente în natură la porțile Transilvaniei!

Pasionat de evenimente outdoor? Te așteptăm cu drag!

Ne-am aventurat pe tărâmul magic al glamping-ului, mânați de o dragoste nebună pentru natură și de o dorință neobosită de a-i determina pe oameni să descopere istoria, tradițiile și cultura bogată a Transilvaniei.

Am găsit acest loc incredibil în 2016 și de atunci în colo, am înălțat nu doar corturi, ci și o comunitate strânsă, ce crește de la an la an. Desigur, ne-au ajutat enorm experiența noastră în turism și cea în relațiile cu clienții.

Nu trece zi să nu ne gândim cum să creștem și mai mult acest resort, nu doar în dimensiune, ci și ca experiență. Tocmai de aceea concepem, organizăm și recomandăm diverse activități și evenimente outdoor, care să te determine să te îndrăgostești și mai tare de acest tărâm magic.

E important să știi că deja plănuim niște experiențe în viitorul apropiat, care vor merita să bați drumul până la noi.

Așadar, cum vezi un eveniment public recent postat pe site-ul nostru, strânge-ți degrabă familia și prietenii și hai repede la noi. Vă veți distra ca-n basme!

De ce să ne alegeți pentru evenimentul
dumneavoastră privat de glamping?

Departe de lumea dezlănțuită

Departe de lumea dezlănțuită

Resortul nostru este suficient de izolat pentru ca tu să te deconectezi total de la agitația urbană. Ursa Mică Glamping Resort permite invitaților tăi să se afunde complet în natură, în cel mai curat aer, la 1250m altitudine. E un super spațiu pentru evenimente outdoor.

Unic și memorabil

Unic și memorabil

E genul de loc unde simplitatea e cea mai pură formă de rafinament. Aici, oaspeții tăi pot dănțui nestingheriți în picioarele goale, delectându-se cu șampanie, trăind la maxim fiecare clipă. Totodată, e un loc care te inspiră să încerci lucruri noi.

Vast

Vast

Glamping resort-ul nostru se întinde pe 40000 de metri pătrați. Foarte generos pentru un spațiu de evenimente în natură de mică, medie și mare anvergură.

Strategic poziționat

Strategic poziționat

Viitoarea ta petrecere în natură e la numai trei ore distanță de București, o oră distanță de Brașov și două ore și jumătate de Sibiu.

Experiență personalizată

Experiență personalizată

Odată ce ai decis să organizezi o petrecere la munte, de orice fel, în glamping resortul nostru, vom reveni către tine cu o ofertă personalizată, pentru a ne asigura că toată lumea se va simți minunat în această aventură unică.

Ce oferim?

Îți pregătim o experiență cu totul specială, augmentată de frumusețea naturală a glamping resort-ului nostru și de serviciile impecabile pe care le oferim.

MÂNCARE
MÂNCARE
BĂUTURI
BĂUTURI
Activități
Activități
CONCERTE / PETRECERI
CONCERTE / PETRECERI
SAUNA
SAUNA
CIUBĂR
CIUBĂR
GĂTIT LA CEAUN
GĂTIT LA CEAUN

Explore

All Events

Stay tuned to the latest events hosted by Romania’s original glamping resort.

Dacă te-a lovit inspirația și ai cumva o idee faină despre cum să-ți completezi experiența glamping, nu ezita să ne contactezi. Poate fi orice: un concert în natură, alt festival în natură sau, de ce nu, un maraton în natură!

Suntem predispuși la schimburi de energii pozitive și idei mărețe, pietrele de temelie ale acestui loc cu totul special.

Abonează-te la newsletter    Newsletter trees
    Book
    online!