Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Sărbătoare de Paște la munte și Escapada de 1 Mai.

REZERVĂ OFERTELE

PACHETE CORTURI PREMIUM
12 corturi glam

Se spune că „unde dragoste nu e, nimic nu e”. Din dragostea a doi oameni plini de energie și pasiunea lor nemăsurată pentru sport și natură a ieșit Ursa Mică Glamping Resort. Un loc magic sub cerul carpatin, între doi munți legendari, unde sălbăticia ultimelor păduri virgine ale Europei întâlnește confortul urban deplin.

În 2016, după trei ani de muncă susținută, ne-am transformat visele în realitate și am înălțat primul glamping resort din România, în județul Argeș.

De atunci și până în prezent, mii de oaspeți s-au bucurat de experiențele pe care le oferim. De aceea, suntem onorați că și alți antreprenori ne-au urmat în această aventură minunată.

La sfârșitul lui 2016, din diverse motive, am început căutarea unui nou spațiu pentru un proiect mult mai ambițios, denumit Ursa Mică Glamping Resort. După nenumărate vizionări, am ales acest loc magic pe care ne care aflăm acum, la porțile Transilvaniei, între satele pitorești Ciocanu și Șirnea.

Odată deveniți proprietari ai acestui spațiu idilic, am păstrat și recondiționat cu grijă casa părintească de pe această proprietate, conform cutumelor stilului tradițional.

Cu multă dragoste și muncă, dar și cu susținerea multor oameni minunați, ne-am extins viziunea treptat, adăugând un restaurant și 12 corturi încălzite, băi, saună, ciubere cu apă fierbinte.

2022 a venit cu un restaurant nou-nouț premium și 12 bungalows cu arhitectură inedită.

Ursa Mică Glamping Resort continuă să înflorească, grație unei comunități minunate, ce crește de la an la an, în jurul unor valori cu adevărat autentice.

Te-ai hotărât ce pachet Ursa Mică la cort alegi?

trees left trees right

O experiență premium

Când mergi la glamping, nu trebuie să instalezi vreun cort sau să-ți umpli rucsacul cu provizii pe o săptămână. Și nici nu trebuie să faci focul din vreascuri. Trebuie doar să te relaxezi total și să te bucuri de experiența pe care ți-o oferim.

Pachetul tău glamping all-inclusive la cort te așteaptă!

Iată tot ce trebuie să știi înainte de a te îmbarca în aventura ta de neuitat la Ursa Mică Glamping Resort, la porțile Transilvaniei:

Pachetul nostru glamping premium la cort oferă pensiune completă și acces la ciubere și saună, pentru minim două nopți, din mai până în noiembrie.

Cazare

Cazare

Proprietatea noastră se întinde pe 40000 de metri pătrați, suficient ca tu să te plimbi în voie, bucurându-te de intimitate absolută.

Avem și parcare privată, în funcție de disponibilitate.

Corturile noastre sunt corturi complet echipate cu aragaz și lemne de foc, saltele premium, perne și pături, lenjerie de pat din bumbac, halate de baie și prosoape.

Check-in-ul se face după 5PM, iar check out-ul înainte de 11 AM.

Check-in-ul se face online, pe aplicația trimisă pe e-mail și trebuie efectuat la sosire, înainte de accesul la cort.

Dacă dorești să vii mai devreme, să iei prânzul la noi sau să te delectezi cu o băutură, privind spre munții legendari care ne străjuiesc resort-ul, nu ezita să ne contactezi. Te vom primi cu brațele deschise iar când cortul tău e gata, te vom conduce negreșit spre acesta.

Accesul la saună și ciubere cu apă caldă se face timp de o oră, pe bază de programare în locație.

Avem și parcare privată, în funcție de disponibilitate. În zona restaurantului avem wi-fi gratuit.

Încălzire

Încălzire

Vrem să păstrăm Ursa Mică cât mai curată și mai frumoasă. Prin urmare, toate acțiunile noastre trebuie să aibă un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și a economiei locale. Tocmai de aceea, te rugăm să folosești lemne în cantități rezonabile, respectând natura, doar pentru încălzirea proprie în zile răcoroase, doar când ești în cort și doar respectând regulile transmise aici, pe site.

Corturile sunt încălzite cu sobe pe lemne. Noi furnizam lemnele și cele necesare aprinderii focului, iar experiența aprinderii și întreținerea lui este in responsabilitatea ta. Pentru a aprinde focul, este obligatoriu să consulți și să respecți "Regulile de utilizare a sobei" din UTILS. Sunt disponibile si în format fizic în cort. În acest regulament, ai la dispoziție și un link cu un video despre cum se face focul.

1 coș de lemne la 2 zile în iulie și august si 1 coș de lemne pe zi in mai, iunie, septembrie, octombrie, gata tăiate și pregătite pentru aprinderea focului, precum si pastila pentru aprinderea cu ușurință a focului.

Pentru suplimentarea cu lemne, vă rugăm să anunțați la recepție în dimineața zilei. Costul unui coș suplimentar este de 55lei. Nu recomandăm aprinderea și menținerea focului în sobă pe timpul zilei și în nopțile când temperatura depășește 17 grade.

Mese

Mese

3 Mese incluse pe zi

Dacă n-ai prins încă gustul glamping-ului, cu siguranță îl vei prinde în restaurantul nostru!

Mic-dejunul se servește între 8:30-10:30, prânzul de la 13:30-15:00 și cina între 19:30 și 21:00.

Vegetarienii sunt bine-veniți, dar îi rugăm să ne anunțe odată cu rezervarea.

Prima masă în ziua de check-in este cina și ultima masă la check-out este prânzul. Dacă dorești să servești prânzul la sosire, te rugăm să ne anunți în prealabil. Acesta va fi plătit suplimentar.

Băuturile de la bar NU sunt incluse în preț și se vor taxa separat.

Cele trei mese tradiționale românești sunt gătite cu ingrediente naturale și proaspete și sunt servite în aceeași zi.

La noi veți găsi produse bio, de cea mai bună calitate ( lapte, smântână, selecție de brânzeturi de la vacile ce pasc lângă noi și ouă proaspete), provenite din curtea vecinilor noștri, familia Rimbu, producători locali autorizați.

Avem de asemenea și dulcețuri naturale făcute de noi, zacuscă de casă, salată de vinete gătită de noi, vișinată sau afinată, preparate tot de noi, din fructe culese din pădure.

Dacă nu vei fi servit cu ceva din cele de mai sus, înseamnă ca proviziile s-au terminat și trebuie să producem din nou bunătăți.

Prăjiturile pe care le oferim sunt de asemenea gătite în bucătăria noastră. Din când in când, vei servi și prăjituri de la cofetării pe care le apreciem. Mâncarea și băuturile vor fi servite in restaurant de către echipa Ursa Mica Glamping Resort.

VEZI CORTURILE REZERVĂ ACUM!

* Cazăm un singur grup de oaspeți în cort, maximum 4 persoane. Dacă sunteți doar 2, cortul e doar al vostru. La fel și în cazul în care sunteți 3. Un cort se închiriază pentru minimum 2 adulți. Fiecare persoană din cort plătește prețul pachetului.

* Corturile sunt încălzite cu sobe pe lemne. Noi furnizam lemnele și cele necesare aprinderii focului, iar experiența aprinderii și întreținerea lui este in responsabilitatea ta. Pentru a aprinde focul, este obligatoriu să consulți și să respecți "Regulile de utilizare a sobei" din UTILS. Sunt disponibile si în format fizic în cort. În acest regulament, ai la dispoziție și un link cu un video despre cum se face focul.

* Suntem situați la 1250m altitudine, pe munte, unde vremea se poate schimba oricând, inclusiv vara. De aceea, este obligatoriu să te asiguri că ai haine și încălțăminte corespunzătoare pentru vreme rece, ploioasa, cu vânt.

Prin urmare, vă rugăm să includeți în bagaj niște pantofi, jachete și pantaloni impermeabili. Se vor dovedi extrem de utile, chiar și vara

*Prețurile în euro pot varia, în funcție de cursul valutar al zilei.

Ursa Mica SIGNATURE- Experienta GlamTent | Toate mesele incluse | Sauna si Ciuber

Bucură-te de o experiență glamping de excepție, de minim două nopți, pentru două persoane la primul și cel mai modern glamping resort din România, la 1250m altitudine, la munte cu privelișți fabuloase.

Pornește într-o aventură de neuitat în inima Transilvaniei și savurează o vacanță memorabilă cu pachetul nostru Ursa Mică Signature. Privește stelele în confort deplin de pe terasă cortului tău premium, savurează meniurile delicioase tradiționale româneșți și băuturile premium din Restaurantul nostru Panoramic, relaxează-ti corpul și mintea la saună sau la ciuber în aer liber.

Disponibil din mai pana in octombrie.

Minim 2 nopți* cazare (pentru 2 persoane)

În cortul premium, situat pe o platformă de lemn și dotat cu tot confortul - cu paturi cu saltele premium, pilote, perne, lenjerie din satin și bumbac, halate și prosoape.

Pentru serile reci de la munte, cortul poate fi încălzit cu o sobă cu lemne de pe vremea bunicii. Toate corturile au terasă privată cu vedere la munții Piatra Craiului unde te poți relaxa în intimitate, savura cafeau dimineață, să te delectezi la apus sau privind stelele cu un pahar de vin de la bar.

Toate cele 3 mese ale zilei incluse:

Micul dejun, prânzul și cina sunt incluse pentru 2 persoane și servite de echipa noastră dedicată, în Restaurantul Panoramic cu vedere la munții Piatra Craiului și Bucegi.

Mâncarea autentică românească este gătită proaspăt din ingrediente de calitate, multe dintre ele de la fermele autorizate din zona.

Băuturi de întâmpinare - Afinată sau palincă

Experiență exclusivistă la saună și ciuber timp de o oră pe bază de rezervare la locație.

Un coș cu lemne pentru două zile

Acces la internet în zona restaurantului precum și parcare privată

Pentru a rezerva, vă rugăm să selectați minimum 2 nopți.

Pachet pensiune completă - Copii

0-3 ani

Gratuit

4-7 ani

40% din prețul de adult

8-11 ani

50% din prețul de adult

12-14 ani

60% din prețul de adult

Prețuri
Pachet pensiune completă - Adulți

Adulți de Luni până Miercuri
Sezon cuprins între 17 Mai și 28 Octombrie 2024 - Cort Complet Echipat

512 LEI / ZI / PERSOANĂ

Adulți de Joi până Duminică și extra turiști
Sezon cuprins între 17 Mai și 28 Octombrie 2024 - Cort Complet Echipat

529 LEI / ZI / PERSOANĂ

Inchiriere Mountain-bikes
(Canyon, Stevens și Rockriders pentru copii) se închiriază separat

110 LEI / ZI / PERSOANĂ

*Prețurile pot varia în funcție de gradul de disponibilitate, precum și în perioadele sărbătorilor.
*Termeni și condiții rezervări glamping la cort:

Orice rezervare efectuată la Ursa Mică Glamping Resort e garantată și nerambursabilă.

Dacă rezervarea e anulată, modificată, sau în caz de neprezentare, va fi încasat prețul total pentru rezervare. Nu se returnează banii pentru serviciile rezervate și neutilizate pe perioada cazării, sau în cazul plecării înainte de data check-out-ului.

Ursa Mică Glamping Resort funcționează în perioada mai-octombrie pentru experiența la cort. Deoarece nu putem controla condițiile meteorologice, nu se returnează banii pentru rezervare, în caz de vreme ploioasă, friguroasă, înnorată, cu ceață sau orice alt tip de capricii meteorologice. Vă rugăm verificați starea vremii înainte de a efectua rezervarea.

Băuturile de la bar NU sunt incluse în preț și se vor taxa separat.

În litera legii, accesul cu mâncare și băuturi din afara locației este strict interzis.

MENIU BAR

Ursa Mică Glamping Resort nu poate fi răspunzătoare si nu restituie prețul cazării dacă:

Fumul iese în cort, ca urmare a utilizării necorespunzătoare a sobei și instrumentelor oferite, sau în urma lipsei de experiență sau necunoașterii aprinderii/menținerii focului de către client.

Vătămarea proprie a clientului prin ardere, ca urmare a încercării de a aprinde focul, sau a neatenției de a atinge soba încinsă.

Copiii trebuie supravegheați pe toată durata funcționării focului în sobă, aceasta fiind răspunderea exclusivă a clientului.

Te rugăm să ai în vedere că la Ursa Mică Glamping Resort vei găsi 2 câini ciobănești, care sunt liberi pe proprietate.
La 1250m altitudine, avem nevoie de protecția lor împotriva animalelor sălbatice.
Asigură-te că ești confortabil cu ei, înainte de a face rezervarea.

Activități opționale

Un pachet glamping all-inclusive nu include anumite activități, care cu siguranță te vor tenta. Noi ți le oferim cu bucurie, contra unor costuri suplimentare, ca tu să ai o vacanță de poveste.

Tur E-bike in Transilvania cu ghid atestat, E-bike de ultima generatie si echipament de protectie

350LEI / ZI / PERSOANĂ

Drumeție cu ghid atestat Prăpăstiile Zărneștiului –
Cabana Curmătura, traseu ușor, 5-6 ore

425LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 2 PERSOANE
357LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 3 PERSOANE
297LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 4 PERSOANE

Drumeție cu ghid atestat Vârful Piatra Mică -
traseu dificultate medie, 7 ore.

429LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 2 PERSOANE
357LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 3 PERSOANE
297LEI / ZI / PERSOANĂ - GRUP DE 4 PERSOANE

Drumeție cu ghid atestat, traseu "La Lanțuri", traseu de mare dificultate, 10-11 ore

LA CERERE

Ski, Alpinism

LA CERERE

Testimoniale

Ce zic clienții despre noi?

Experienta trăită la Ursa Mică este una de neuitat. Am avut parte de oameni minunați, mâncare tradițională și multa voie buna! Locatia pare dintr-un basm cu zâne și zmei. Piatra Craiului veghează alături de constelația Ursa Mare la somnul dulce din corturile vizitatorilor.

Acolo uiti de zilele toride și aglomerate ale orașului, te încarci și te purifici simțind comuniunea cu natura. Gamplingul Ursa Mica este o stare ce trebuie gustata de orice companie, de orice familie și de orice om ce simte nevoia de libertate și relaxare. Recomandam din suflet si va provocam sa experimentați! Pentru noi, echipa Fairvalue a fost cel mai reusit team building.

Anuta Stan, Senior Partner Fair Value

Food was fantastic. Incredibly helpful people including Rosvan and Andre who made the stay incredible. We had just come off the mountains and it was absolutely perfect. Would strongly recommend to anyone as the location, food, people, and experience are incredible.

Thomas - United Kingdom

It has been a great gateaway in the middle of the nature! The place is absolutely astonishing, I am not a camping fan but I wanted to try the glamping experience and it was more than I could have expected. I was with my 7 years old daughter who was extremly pleased with everything and made me promise we will come back! Great team, great place, great food!

Adriana - Romania

The wow experience It is impressive what the owners of this resort have created. An oasis of pleasure and relaxation in the middle of nature. A concept that puts a break from the stressful and tiring daily life and offers you both literally and figuratively, a breath of fresh air. The staff is extremely friendly and ready to help, you do not necessarily feel like a mere visitor but part of their community. For children there are playgrounds and plenty of space to run and explore. The tents are WOW, the bathrooms are very clean and the food is extremely tasty. It was a great experience for me and I enjoyed every second I spent there.

Raluca - Romania

Wonderful place with amazing hosts. We spent 2 nights in Ursa Mica and enjoyed every bit of it. Tents are very comfortable, heating is working well and looks great. There are hiking opportunities around, also for families with kids. The food was amazing, it was way beyond our expectations for an all inclusive stay. They pay great attention to details, and cook the best goulash in the world :) Last but not the least, the owners are great, by far the friendliest owners we met in Romania. Highly recommended!

Akin Sahin - Turkey

Wonderful place with amazing hosts. We spent 2 nights in Ursa Mica and enjoyed every bit of it. Tents are very comfortable, heating is working well and looks great. There are hiking opportunities around, also for families with kids. The food was amazing, it was way beyond our expectations for an all inclusive stay. They pay great attention to details, and cook the best goulash in the world. Last but not the least, the owners are great, by far the friendliest owners we met in Romania. Highly recommended!

Adrian - Romania
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail
Preturi glamping corturi thumbnail

Ești gata să trăiești o experiență inedită la
Ursa Mică Glamping Resort?

Abonează-te la newsletter    Newsletter trees
    Book
    online!