Bucură-te de următoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Halloween, Sfântul Andrei & Ziua României, Crăciun și Revelion sub Cerul Carpaților.

REZERVĂ OFERTELE

REVELION SUB CERUL CARPAȚILOR LA 1250M ALTITUDINE, ÎN TRANSILVANIA

29.12.2023 - 02.01.2024

Celebrează Revelionul la 1250m altitudine sub Cerul Carpaților cu o experiență exclusivistă în Transilvania!

REVELION SUB CERUL CARPAȚILOR LA 1250M ALTITUDINE, ÎN TRANSILVANIA

Într-un peisaj de basm, înconjurați de munții acoperiți de zăpadă sub un cer plin de stele, Ursa Mica Glamping Resort este cadrul perfect pentru o sărbătoare memorabilă. 

Admiră stelele cum nu le-ai mai văzut niciodată din bungalowul tău confortabil, relaxează-te la căldura șemineului din Restaurantul Panoramic și  savurează în fiecare zi meniurile special realizate de către Chef Andrei Zaiț. 

Petrece noaptea dintre ani cu cina festivă, ciocnește  paharul de șampanie pe rooftopul Restaurantului Panoramic și dansează până în zori pentru a începe un An Nou plin de prosperitate și bucurie.

Disponibil între 29 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024

PACHETUL DE REVELION include:

Cazare pentru 4 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 

Băuturi de bun venit - afinată și palincă.

Toate mesele incluse –MENIUL SPECIAL DE REVELION BY CHEF ANDREI ZAIT 

3 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali 

2 prânz-uri ( 30 si 31 Decembrie)

1 brunch (1 Ianuarie)

3 cine (29, 30 Decembrie, 1 Ianuarie)

o cină festivă în noaptea de Revelion (31 Decembrie)

Pachet open-bar băuturi pentru masa festivă: vin crama Cricova (Orașul Subteran roșu, alb,roze), spumant Cricova, Whisky Jameson,  vodka Absolut, palincă Transilvania de pere și prune, țuică, afinată, visinată, Bere la draft Ciuc , apă plată și carbogazoasă, gama pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat

Pachet open-bar băuturi pentru brunch: țuică și palincă Transilvania pere și prune, țuică fiartă, vin viert, vin crama Cricova(Orașul Subteran roșu, alb,roze), Bere draft Ciuc, apă plată și apă carbogazoasă, gama Pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat.

Petrecere cu DJ

Acces la saună estoniană - timp de o oră pe zi

Acces la Wi-Fi în restaurant.

Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 4 nopți: 29 Decembrie 2023 și 2 Ianuarie 2024. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:

Masa CINA Festivă de Anul Nou vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060

Preț pentru CINA FESTIVĂ:  495 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și băuturi) 

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.

sau

Brunch-ul de Anul Nou, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060

Preț pentru BRUNCH:  350 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și băuturi )

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 100 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.

MENIU REVELION SUB CERUL CARPAȚILOR LA 1250 M ALTITUDINE 

29 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024

Vineri 29.12

CINA

Salată de vinete cu ceapă roșie și pâine prăjită

Bulz gratinat cu brânza de burduf și cârnăciori afumați de la producător local

Papanași cu smântână și dulceață de afine

Sâmbătă 30.12

MIC DE JUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Salată Moutabal 

Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceață de casă de afine

PRANZ

Supă de pui cu tăiței de casă și cubulețe de telemea sărată

Stufat de porc cu slană, mămăliguță,smântână și ardei iute

Fructe de sezon

CINA  

Starter: Fasole bătută cu ceapă caramelizată 

Cordon Bleu cu orez prăjit cu alune 

Cremă de zahăr ars

Duminica 31.12

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Salată Moutabal 

Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceață de casă de afine

PRANZ  

Ciorbă de văcuță cu legume

Mușchiuleț de pui la tigaie cu sos de unt, lamaie și rozmarin servit cu piure de cartofi cu parmezan

Fructe de sezon

SEARA FESTIVĂ (20:00-2:00)

Startere    

Rulouri de șuncă de praga umplute cu cremă de brânză, țelină și morcovi 

Hummus cu Za`tar, rodie și ceapă prăjită

Mini crispy cu sos buffalo

Ouă umplute

Salată beouf

Selecție mezeluri de la producător local

Selecție brânzeturi și legume de la producător local

Main Course 

Sarmale în foi de varză murată cu afumătură servite cu mămăliguță , smântână și ardei iute

2nd Course   

File de păstrăv la cuptor cu sos de lemon butter, cartofi natur și baby carrots cu unt și ierburi

3rd Course 

Muschiulet de porc marinat în crustă de ierburi și muștar dijon la grătar, cu reducție de vin de Porto și rozmarin servit cu orez sârbesc

Desert

Lava cake cu înghețată de vanilie și fistic prăjit

Luni  01.01.2024

Ora 11:00 - 14:00

BRUNCH

Startere

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri și legume proaspete de la producători locali autorizați

Selecție de fructe de sezon

Salată de moutabal

Hummus cu ceapă prajită și rodie proaspătă

Rulouri de bacon crocant 

Mini cașcaval afumat pane în crustă de nachos, panko și semințe

Crochete învelite cu prosciutto și parmezan

Cârnăciori de bere cu muștar dijon cu miere

Tapas cu cremă de brânză, fructe de pădure și mentă

Salate

Salată fresh de paste cu pesto

Salată cu rucola, roșii cherry, mozzarella di Bufala, nuci și reducție de acetto

Salată grecească

Second course

Mușchiuleț de pui învelit în pancetta la grătar

Mușchiuleț de porc marinat în bere cu ierburi și muștar

Mini burger de vită din Black Angus cu sos barbeque homemade

File de păstrăv la grătar cu sos Meuniere

Cartofi dulci în stil marocan rumeniți la cuptor

Orez prăjit cu alune, curry, ceapă verde și unt

CINA

Starter: Salată de icre cu ceapă roșie și pâine prăjită

Iahnie de fasole cu legume și cârnați afumați

Clătite cu nutella

Marti 02.01.2024

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Salată Moutabal 

Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceata de casă de afine

Despre CHEF ANDREI ZAIT

Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zait este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

Abonează-te la newsletter



    Newsletter trees
    Book
    online!