Profită de discount-urile atractive: Weekend prelungit la munte, Ofertă Specială în Iarnă, Early Booking Sezon mai-octombrie.
Beneficiază de reduceri de 15%! Ofertă limitată.

REZERVĂ OFERTELE

SĂRBĂTOAREA TOAMNEI – Pastel de culori și Experienta culinara by Chef Andrei la 1250m altitudine

27.10.2023 - 29.10.2023

03.11.2023 - 05.11.2023

SĂRBĂTOAREA TOAMNEI – Pastel de culori și Experienta culinara by Chef Andrei la 1250m altitudine

Admira cromatica toamnei, relaxeaza-te cu terapia de culori a munților Bucegi si Piatra Craiului la 1250m altitudine din confortul bungalowului si savureaza bogatia produselor acestui anotimp intr-un carusel de gusturi al preparatelor atent selectionate de catre  Chef Andrei Zait si servite in Restaurantul Panoramic Ursa Mica Glamping Resort.

Disponibil între 27-29 octombrie 2023 și 03-05 noiembrie 2023, PACHETUL SĂRBĂTOAREA TOAMNEI include:

  • Cazare pentru 2 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centrală, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 
  • Băuturi de bun venit - afinată și palincă.
  • Toate mesele incluse –MENIUL SPECIAL DE TOAMNA BY CHEF ANDREI ZAIT ✔ 2 mic dejun tradițional românesti cu ingrediente naturale de la producători locali ✔ 2 prânzuri  ✔ 2 cine
  • Acces la jacuzzi - timp de o oră pe zi
  • Acces la Wi-Fi în restaurant.
  • Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 2 nopți: 27-29 octombrie 2023 sau 03-05 noiembrie 2023. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit. 

Prețul pentru 2 nopți, PACHET SARBATOAREA TOAMNEI:

Reducere de 5% până pe 10 octombrie 2023.

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să faceți parte din evenimentul nostru SARBATOAREA TOAMNEI vă rugăm să rezervați un BILET DE ACCES PENTRU O ZI, tel: 0758090060.

Preț pentru o zi, de la ora 12:00 până la ora 22:00: 195 lei / persoană (include prânzul și cina gatite de Chef Andrei Zait)

Reducere de 5% până pe 10 octombrie

MENIU SARBATOAREA TOAMNEI

Vineri

Cina

Starter Zacusca cu paine prajita

Ghiveci de legume de toamna, carnaciori afumati de la producator local

Crema de zahar ars traditionala

Sambata

Mic dejun

Oua ochiuri, omleta, oua fierte

Selectie de branzeturi

Selectie de mezeluri

Carnaciori afumati rumeniti de la producatori locali

Icre de crap cu ceapa rosie si paine prajita

Hummus cu Za’tar si rodie proaspata

Legume proaspete

Lapte/ceai/cafea,

Unt, dulceata de casa de afine

Patiserie dulce si sarata

Pranz

VEG: Supa crema de dovleac cu fulgi de migdale si parmezan alaturi de crutoane

Ciorba de legume cu afumatura

VEG: Rulouri de vinete umplute cu branza si ierburi servite cu sos din rosii proaspete

File de pastrav prajit in crusta de malai cu cartofi innabusiti cu slanina si ceapa servit cu sos de usturoi

Cina

Starter cu fasole batuta cu ceapa caramelizata si paine prajita

Fasii de cotlet de porc marinat si  gatit pe pirostrie in natura cu legume de sezon si stins cu vin alb si ierburi

VEG: Mamaliga cu branza de burduf locala ,servita cu smantana si sos de usturoi

Papanasi cu dulceata de afina de casa si smantana acrisoara

Duminica

Mic dejun

Oua ochiuri, omleta, oua fierte

Selectie de branzeturi

Selectie de mezeluri

Carnaciori afumati rumeniti de la producatori locali

Salata de vinete

Hummus cu Za’tar si rodie proaspata

Legume proaspete

Lapte/ceai/cafea,

Unt, dulceata de casa de afine

Patiserie dulce si sarata

Pranz

Ciorba de fasole cu tarhon si salata de ceapa rosie

Varza a la Cluj servita cu smanata si marar

Varza calita cu ciuperci innabusite

Abonează-te la newsletter



    Newsletter trees
    Book
    online!