Pachet Special de Paste include:
- 3 nopti cazare in bungalow privat, premium cu baie proprie, cu incalzire centralizata, cu geam panoramic cu vedere la muntii Piatra Craiului si cu terasa
Bauturi de intampinare: palinca si afinata
Pachet special mese - Toate mesele incluse
- 3 mic dejun cu ingrediente naturale de la producatori locali autorizati, Pranzul de Sambata, Cina Duminica si Luni cu mancaruri delicioase romanesti
- CINA FESTIVA in noaptea de inviere dupa slujba de la biserica din sat
- MASA PASCALA din prima zi de Paste, include mancaruri traditionale romanesti de Paste, proaspat pregatite din ingrediente de la ferma.
- Pachet de bauturi pentru Masa Pascala: o palinca/o afinata/ persoana si o sticla de vin pentru 2 persoane
- Acces la sauna estoniana
- Acces Wifi in restaurant
- Parcare privata
Pentru rezervare va rugam selectati 3 nopti: 14 – 17 aprilie 2023. Copiii pot fi adaugati in rezervare si vor plati pret special. Copiii pana in 3 ani au acces gratuit.
Pachet Special Paste 3 nopti pret: 1690lei/persoana/3 nopti
Discount 5% pana la 25 martie.
Daca nu ai rezervare la noi, dar doresti sa iti servesti Masa Pascala de Duminica la Restaurantul nostru Panoramic cu vedere la muntii Bucegi si Piatra Craiului, rezerva o masa: https://www.carpathianursa.ro/restaurant-piatra-craiului/
Brunch-Masa Pascala Vizitatori – Pret: 180lei/persoana
Meniu de Paste 14-17 Aprilie 2023
Vineri 14 Aprilie
Vineri Cina de Post
- Fasole batuta cu usturoi, ceapa calita si boia
- Spanac cu mamaliguta
- Fructe
Vineri Cina
- Fasole batuta cu usturoi
- Mamaliga cu branza si smantana si carnati de casa
- Clatite cu gem de casa sau ciocolata
Sambata- 15 aprilie
Mic dejun
- Oua (fierte, ochiuri, omleta, jumari/ amestecate)
- Platou mezeluri si branzeturi cu legume
- Cereale cu lapte
- Lapte/ Ceai/ Cafea filtru
Mic dejun de post
- Batonase de ardei,castravete
- Salata de cruditati
- Salata cu mango si avocado
- Humus
- Zacusca
- salata de vinete
- Masline marinate
Sambata Pranz de Post
- Supa de dovleac cu crutoane
- Tocana de ciuperci
- Fructe
Sambata Post
- Ciorba de pui a la grec
- Pulpe de pui la cuptor cu piure
- Fructe
Cina- Masa Festiva de Paste dupa ora 00:30
- Oua rosii
- Branzeturi si mezeluri de la producatori locali autorizati, servite cu legume de sezon (ceapa verde, usturoi verde, ridichi, rosii, castraveti).
- Drob de miel sau de pui
- Friptura de miel la cuptor cu salata verde si piure de cartofi sau Friptura de porc la cuptor cu salata verde si piure de cartofi
- Cozonac
Sunday 16th April
Mic dejun:
- Oua (fierte, ochiuri, omleta, jumari/ amestecate)
- Charcuterie (selectie mezeluri)
- Selectie branzeturi
- Legume proaspete
- Lapte/ Ceai/ Cafea filtru
Brunch-Masa Pascala: 12:00 – 16:00
Starter:
- Oua rosii – branzeturi de la producatori locali, legume proaspete
- Drob de miel sau de pui
Ciorba
- Ciorba de miel / Ciorba de perisoare
Fel principal
- Stufat de miel sau Friptura de miel la cuptor cu salata verde si piure de cartofi
- Friptura de porc la gratar cu salata verde si piure de cartofi sau Piept de pui cu sos alb si legume sote
Desert
Pachet de bauturi inclus la Brunch:
- o palinca Transilvania/ persoana
- o afinata/persoana
- O sticla de vin ( alb, rosu sau rose ) pentru doua persoane: Liliac Crepuscul sau Serve – vinul Cavalerului.
Cina
- Salata de cruditati.
- Pastrav la cuptor cu cartofi natur
- Lava cake cu inghetata
Monday 17th of April
Mic dejun:
- Oua (fierte, ochiuri, omleta, jumari/ amestecate)
- Platou mezeluri si branzeturi cu legume
- Cereale cu lapte
- Lapte/ Ceai/ Cafea filtru
Pranz:
- Ciorba de fasole cu afumatura
- Tochitura de porc cu mamaliguta.