Profită de discount-urile atractive: Weekend prelungit la munte, Ofertă Specială în Iarnă, Early Booking Sezon mai-octombrie.
Beneficiază de reduceri de 15%! Ofertă limitată.

REZERVĂ OFERTELE

Revelion la Înălțime: Magia Carpaților sub Cerul Înstelat

29.12.2024 - 02.01.2025

Trăiește un Revelion de poveste la 1250m altitudine, sub cerul înstelat al Carpaților, la Ursa Mică Glamping Resort din Transilvania. Într-un decor spectaculos, cu munți acoperiți de zăpadă și un cer plin de stele, vei găsi confortul perfect în bungalowul tău și vei savura preparate rafinate, gândite de Chef Andrei Zaiț, la căldura șemineului din Restaurantul Panoramic.

Revelion la Înălțime: Magia Carpaților sub Cerul Înstelat

Sărbătorește noaptea dintre ani cu o cină festivă, șampanie pe terasa panoramică și dans până în zori. Vino să întâmpini Anul Nou într-un cadru de vis, plin de rafinament și bucurie!

Revelion sub Cerul Carpaților – o experiență de neuitat!

Disponibil între 29 decembrie 2024 - 2 ianuarie 2025

PACHETUL DE REVELION include:

  • Cazare pentru 4 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 
  • Băuturi de bun venit – vișinată, afinată sau palincă.
  • Toate mesele incluse –MENIUL FESTIV DE REVELION BY CHEF ANDREI ZAIȚ 

4 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (30 și 31 Decembrie, 1 și 2 Ianuarie)

3 prânz-uri ( 30 si 31 Decembrie și 1 Ianuarie)

3 cine (29, 30 Decembrie, 1 Ianuarie)

 ✔ o cină festivă în noaptea de Revelion (31 Decembrie)

  • Pachet open-bar băuturi pentru cina festivă: vin crama Cricova, Caii de la Letea, Liliac - roșu, alb,roze, spumant Cricova, Whisky Jameson,  vodka Absolut, palincă Transilvania de pere și prune, țuică, afinată, visinată, Bere la draft Ciuc , apă plată și carbogazoasă, gama pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat
  • Petrecere cu DJ
  • Acces la saună estoniană - timp de o oră, pe bază de rezervare la locație
  • Acces la Wi-Fi întreg resortul
  • Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 4 nopți: 29 Decembrie 2024 și 2 Ianuarie 2025. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:

-Masa CINA Festivă de Anul Nou vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060

Preț pentru CINA FESTIVĂ:  495 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi) 

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.

MENIUL FESTIV DE REVELION
29 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025

Duminică 29.12.2024
CINA

  • Salată de vinete cu ceapă roșie și pâine prăjită
  • Bulz gratinat cu brânza de burduf și cârnăciori afumați 
  • Papanași cu smântână dulce-acrișoară și cu dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort

Luni 30.12.2024
MIC DEJUN

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri premium
  • Cârnăciori afumați rumeniți 
  • Salată de icre de crap
  • Salată de vinete coapte pe jar
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de afine

PRÂNZ

  • Supă de pui cu tăiței de casă și cubulețe de telemea sărată
  • Stufat de porc gătit cu bere și cu slană, servit cu mămăliguță, cu smântână și cu ardei iute
  • Fructe de sezon

CINA

  • Starter: Fasole bătută cu ceapă caramelizată 
  • Cordon Bleu în crustă de pesmet servit cu orez basmati prăjit cu alune 
  • Cremă de zahăr ars

Marți 31.12.2024
MIC DEJUN

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri
  • Cârnăciori afumați rumeniți 
  • Salată de icre de crap
  • Salată de vinete coapte pe jar
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de casă de afine

PRÂNZ

  • Ciorbă de văcuță cu legume și cu leuștean proaspaăt
  • Mușchiuleț de pui la tigaie cu sos de unt, lămâie și rozmarin servit cu piure de cartofi cu parmezan
  • Fructe de sezon

SEARA FESTIVĂ

 Startere    

  • Rulouri de șuncă de praga umplute cu cremă de brânză, țelină și morcovi 
  • Hummus cu Za`tar, rodie și ceapă prăjită
  • Mini Crispy de pui în crustă nachos și panko cu sos buffalo
  • Ouă umplute
  • Salată beouf
  • Selecție mezeluri tradiționale premium
  • Selecție brânzeturi și legume de la producător local

Main Courses

  • Sarmale în foi de varză murată cu afumătură servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute

2nd Course   

  • File de păstrăv la cuptor cu sos de lemon butter, cartofi natur și baby carrots cu unt și ierburi

3rd Course 

  • Muschiulet de porc marinat în crustă de ierburi și muștar dijon la grătar, cu reducție de vin de Porto și rozmarin servit cu orez sârbesc

Desert

  • Lava cake cu înghețată de vanilie și fistic prăjit

Miercuri 01.01.2025
MIC DEJUN

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri
  • Cârnăciori afumați rumeniți 
  • Salată de icre de crap
  • Salată de vinete coapte pe jar
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de casă de afine

PRÂNZ

  • Ciorbă acră de potroace / Supă cremă de linte cu susan alb și lime
  • Pulpe de pui rumenite la cuptor cu sos de vin alb, usturoi și rozmarin, servit cu cartofi rumeniți și cu salată de varză
  • Fructe de sezon

CINA

  • Starter: Salată de icre cu ceapă roșie și pâine prăjită
  • Pomana porcului cu mămăliguță și cu murături
  • Clătite cu nutella

Joi 02.01.2025
MIC DEJUN

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri
  • Cârnăciori afumați rumeniți 
  • Salată de icre de crap
  • Salată de vinete coapte pe jar
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de casă de afine

Despre CHEF ANDREI ZAIȚ

Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

contact

    Abonează-te la newsletter



      Newsletter trees
      Book
      online!