Sărbătorește noaptea dintre ani cu o cină festivă, șampanie pe terasa panoramică și dans până în zori. Vino să întâmpini Anul Nou într-un cadru de vis, plin de rafinament și bucurie!
Revelion sub Cerul Carpaților – o experiență de neuitat!
Disponibil între 29 decembrie 2024 - 2 ianuarie 2025
PACHETUL DE REVELION include:
- Cazare pentru 4 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului.
- Băuturi de bun venit – vișinată, afinată sau palincă.
- Toate mesele incluse –MENIUL FESTIV DE REVELION BY CHEF ANDREI ZAIȚ
✔4 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (30 și 31 Decembrie, 1 și 2 Ianuarie)
✔ 3 prânz-uri ( 30 si 31 Decembrie și 1 Ianuarie)
✔ 3 cine (29, 30 Decembrie, 1 Ianuarie)
✔ o cină festivă în noaptea de Revelion (31 Decembrie)
- Pachet open-bar băuturi pentru cina festivă: vin crama Cricova, Caii de la Letea, Liliac - roșu, alb,roze, spumant Cricova, Whisky Jameson, vodka Absolut, palincă Transilvania de pere și prune, țuică, afinată, visinată, Bere la draft Ciuc , apă plată și carbogazoasă, gama pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat
- Petrecere cu DJ
- Acces la saună estoniană - timp de o oră, pe bază de rezervare la locație
- Acces la Wi-Fi întreg resortul
- Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată.
Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 4 nopți: 29 Decembrie 2024 și 2 Ianuarie 2025. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.
Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:
-Masa CINA Festivă de Anul Nou vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060
Preț pentru CINA FESTIVĂ: 495 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi)
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.
MENIUL FESTIV DE REVELION29 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025Duminică 29.12.2024CINA
- Salată de vinete cu ceapă roșie și pâine prăjită
- Bulz gratinat cu brânza de burduf și cârnăciori afumați
- Papanași cu smântână dulce-acrișoară și cu dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort
Luni 30.12.2024MIC DEJUN
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri premium
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Salată de icre de crap
- Salată de vinete coapte pe jar
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de afine
PRÂNZ
- Supă de pui cu tăiței de casă și cubulețe de telemea sărată
- Stufat de porc gătit cu bere și cu slană, servit cu mămăliguță, cu smântână și cu ardei iute
- Fructe de sezon
CINA
- Starter: Fasole bătută cu ceapă caramelizată
- Cordon Bleu în crustă de pesmet servit cu orez basmati prăjit cu alune
- Cremă de zahăr ars
Marți 31.12.2024MIC DEJUN
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Salată de icre de crap
- Salată de vinete coapte pe jar
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de casă de afine
PRÂNZ
- Ciorbă de văcuță cu legume și cu leuștean proaspaăt
- Mușchiuleț de pui la tigaie cu sos de unt, lămâie și rozmarin servit cu piure de cartofi cu parmezan
- Fructe de sezon
SEARA FESTIVĂ
Startere
- Rulouri de șuncă de praga umplute cu cremă de brânză, țelină și morcovi
- Hummus cu Za`tar, rodie și ceapă prăjită
- Mini Crispy de pui în crustă nachos și panko cu sos buffalo
- Ouă umplute
- Salată beouf
- Selecție mezeluri tradiționale premium
- Selecție brânzeturi și legume de la producător local
Main Courses
- Sarmale în foi de varză murată cu afumătură servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute
2nd Course
- File de păstrăv la cuptor cu sos de lemon butter, cartofi natur și baby carrots cu unt și ierburi
3rd Course
- Muschiulet de porc marinat în crustă de ierburi și muștar dijon la grătar, cu reducție de vin de Porto și rozmarin servit cu orez sârbesc
Desert
- Lava cake cu înghețată de vanilie și fistic prăjit
Miercuri 01.01.2025MIC DEJUN
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Salată de icre de crap
- Salată de vinete coapte pe jar
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de casă de afine
PRÂNZ
- Ciorbă acră de potroace / Supă cremă de linte cu susan alb și lime
- Pulpe de pui rumenite la cuptor cu sos de vin alb, usturoi și rozmarin, servit cu cartofi rumeniți și cu salată de varză
- Fructe de sezon
CINA
- Starter: Salată de icre cu ceapă roșie și pâine prăjită
- Pomana porcului cu mămăliguță și cu murături
- Clătite cu nutella
Joi 02.01.2025MIC DEJUN
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Salată de icre de crap
- Salată de vinete coapte pe jar
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de casă de afine
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.