Bucură-te de următoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Halloween, Sfântul Andrei & Ziua României, Crăciun și Revelion sub Cerul Carpaților.
REZERVĂ OFERTELE23.12.2023 - 26.12.2023
Alătură-te nouă pentru a trăi o experiență de Crăciun cu totul specială în 2023, chiar în inima Transilvaniei, la Ursa Mică Glamping Resort, situat la o altitudine de 1250 de metri.
Alătură-te nouă pentru a trăi o experiență de Crăciun cu totul specială în 2023, chiar în inima Transilvaniei, la Ursa Mică Glamping Resort, situat la o altitudine de 1250 de metri. Înconjurat de peisaje pitorești la granița satelor Șirnea și Ciocanu, de-a lungul Culoarului Rucăr-Bran, te invităm cu căldură să descoperi o sărbătoare românească autentică sub cerul Carpaților, în perioada 23-26 decembrie.
Pentru această ocazie unică, am pregătit un meniu rafinat, cu delicii gătite din ingrediente proaspete și locale, care-ți vor încânta papilele gustative. Vom servi afinată tradițională, vin fiert și te vom învălui în atmosfera veselă a sărbătorilor.
Așteptăm cu nerăbdare să ne însoțești în această sărbătoare deosebită de Crăciun, unde tradiția și frumusețea montană se împletesc pentru a crea amintiri de neprețuit!
Disponibil între 23 decembrie - 26 decembrie 2023, PACHETUL DE CRĂCIUN include:
✔2 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (24 și 26 Decembrie)
✔ 1 prânz (24 Decembrie)
✔ 1 brunch (25 Decembrie)
✔ 2 cine (23 și 25 Decembrie)
✔ 1 cină festivă în noaptea de Ajunul Crăciunului (24 Decembrie)
Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 3 nopți: 23 Decembrie și 26 Decembrie 2023. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Discount 10% până pe 15 Noiembrie 2023.
Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:
-CINA Festivă de Ajunul Crăciunului vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.
Preț pentru CINA FESTIVĂ: 350 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru Cina Festivă)
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.
sau
-Brunch-ul de Crăciun, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.
Preț pentru BRUNCH: 450 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru brunch-ul de Crăciun )
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 300 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2023 .
MENIU SPECIAL DE CRĂCIUN
23-26 DECEMBRIE 2023
Sâmbătă - 23 DECEMBRIE
o Starter - Zacuscă cu pâine prăjită
o Fel principal – Pui la ceaun cu legume stins cu vin alb și servit cu orez sârbesc
De post - Ciuperci umplute la cuptor cu usturoi, ierburi și servit cu orez sârbesc
o Desert – Plăcintă cu mere
Duminică - 24 DECEMBRIE
o Bufet
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
o Supă de pui cu tăiței și servită cu telemea sărată
De post - Supă cremă de dovlecel cu fulgi de migdale și ulei infuzat
o Fel principal - Piept de pui gratinat cu mozzarella și busuioc, servit cu piure de cartofi și salată de varză
De post – Mâncare de vinete cu năut și salată de varză
o Fructe de sezon
o Starter
-Platou cu brânză de burduf, telemea proaspătă, slană, ceapă roșie și șorici
-Salată de vinete cu pâine prăjită
-Ouă umplute
-Fasole bătută cu ceapă caramelizată
o Fel Principal
-File de păstrăv prăjit în crustă de mălai alături de piure de cartofi dulci și sos de lămâie și rozmarin
-Friptură fragedă din mușchiuleț de porc servită cu sos de piper verde și orez aromat cu alune, ceapă verde și apio
o Desert
-Papanași cu smântână și dulceață de afine
Luni - 25 DECEMBRIE
o Bufet rece
- Platou cu mezeluri tradiționale (caltabos, lebar, șorici, slană, tobă etc) toate de la producător local autorizat
-Platou cu mezeluri tradiționale (cașcaval afumat, cașcaval, telemea de oaie, brânză de burduf în scoarță de brad etc ) toate de la producător local autorizat
-Platou de legume proaspete (roșii cherry, castraveți, ardei gras, ceapă)
-Rulouri din șuncă de praga umplute
-Salată de icre cu ceapă roșie
-Salată boeuf
-Rulouri de vinete umplute cu brânză feta și rucola
-Salată de murături
o Bufet cald
-Ciorbă de curcan acrită cu borș și servită cu ardei iute
-Supă cremă de linte cu nușcoară și cardamon
-Mușchiuleț de porc marinat în crustă de muștar dijon și ierburi la grătar
-Cârnați afumați cu lemn de fag și gătiți pe jar
-Sărmăluțe învelite cu drag și servite cu smântână, mămăliguță și ardei iute
-Cartofi rumeniți la cuptor cu ierburi și usturoi
-Orez prăjit cu alune și ceapă verde
-Legume la grătar
o Starter - Salată de vinete cu pâine prăjită
o Ciulama de pui cu ciuperci și ierburi alături de mămăliguță
o Clătite cu ciocolată.
Marți - 26 DECEMBRIE
o Bufet
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali
-Salată de vinete cu ceapă roșie
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.