Bucură-te de următoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Halloween, Sfântul Andrei & Ziua României, Crăciun și Revelion sub Cerul Carpaților.

REZERVĂ OFERTELE

Crăciun în Inima Carpaților: Sărbătorirea Tradiției Românești la Ursa Mică Glamping Resort

23.12.2023 - 26.12.2023

Alătură-te nouă pentru a trăi o experiență de Crăciun cu totul specială în 2023, chiar în inima Transilvaniei, la Ursa Mică Glamping Resort, situat la o altitudine de 1250 de metri.

Crăciun în Inima Carpaților: Sărbătorirea Tradiției Românești la Ursa Mică Glamping Resort

Alătură-te nouă pentru a trăi o experiență de Crăciun cu totul specială în 2023, chiar în inima Transilvaniei, la Ursa Mică Glamping Resort, situat la o altitudine de 1250 de metri. Înconjurat de peisaje pitorești la granița satelor Șirnea și Ciocanu, de-a lungul Culoarului Rucăr-Bran, te invităm cu căldură să descoperi o sărbătoare românească autentică sub cerul Carpaților, în perioada 23-26 decembrie.

Pentru această ocazie unică, am pregătit un meniu rafinat, cu delicii gătite din ingrediente proaspete și locale, care-ți vor încânta papilele gustative. Vom servi afinată tradițională, vin fiert și te vom învălui în atmosfera veselă a sărbătorilor.

Așteptăm cu nerăbdare să ne însoțești în această sărbătoare deosebită de Crăciun, unde tradiția și frumusețea montană se împletesc pentru a crea amintiri de neprețuit!

Disponibil între 23 decembrie - 26 decembrie 2023, PACHETUL DE CRĂCIUN include:

  • Cazare pentru 3 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 
  • Băuturi de bun venit - afinată și palincă.
  • Toate mesele incluse –MENIUL SPECIAL DE CRĂCIUN BY CHEF ANDREI ZAIȚ 

2 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (24 și 26 Decembrie)

1 prânz (24 Decembrie)

1 brunch (25 Decembrie)

 ✔ 2 cine (23 și 25 Decembrie)

 ✔ 1 cină festivă în noaptea de Ajunul Crăciunului (24 Decembrie)

  • Pachet open-bar băuturi pentru cina festivă în noaptea de ajun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
  • Pachet open-bar băuturi pentru brunch-ul din ziua de Crăciun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
  • Acces la saună estoniană - timp de o oră pe zi
  • Acces la Wi-Fi în restaurant.
  • Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 3 nopți: 23 Decembrie și 26 Decembrie 2023.  Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Discount 10% până pe 15 Noiembrie 2023. 

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:

-CINA Festivă de Ajunul Crăciunului vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.

Preț pentru CINA FESTIVĂ:  350 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru Cina Festivă) 

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie.

sau

-Brunch-ul de Crăciun, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.

Preț pentru BRUNCH:  450 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și  pachetul de băuturi open-bar pentru brunch-ul de Crăciun )

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 300 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2023 .

MENIU SPECIAL DE CRĂCIUN 

23-26 DECEMBRIE 2023

Sâmbătă - 23 DECEMBRIE 

  • Cină

o Starter - Zacuscă cu pâine prăjită

o Fel principal – Pui la ceaun cu legume stins cu vin alb și servit cu orez sârbesc

De post - Ciuperci umplute la cuptor cu usturoi, ierburi și servit cu orez sârbesc

o Desert – Plăcintă cu mere

Duminică - 24 DECEMBRIE

  • Mic dejun 

o  Bufet

-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma 

-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

-Selecție de mezeluri

-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

-Legume și fructe proaspete

-Lapte/ceai/cafea

-Cereale cu lapte

-Unt, dulceață de casă de afine

  • Prânz

o  Supă de pui cu tăiței și servită cu telemea sărată

 De post - Supă cremă de dovlecel cu fulgi de migdale și ulei infuzat 

o  Fel principal - Piept de pui gratinat cu mozzarella și busuioc, servit cu piure de cartofi și salată de varză

De post – Mâncare de vinete cu năut și salată de varză

o  Fructe de sezon

  •  Cină Festivă în Noaptea de Ajun

o Starter 

-Platou cu brânză de burduf, telemea proaspătă, slană, ceapă roșie și șorici

-Salată de vinete cu pâine prăjită

-Ouă umplute 

-Fasole bătută cu ceapă caramelizată 

o Fel Principal

-File de păstrăv prăjit în crustă de mălai alături de piure de cartofi dulci și sos de lămâie și rozmarin 

-Friptură fragedă din mușchiuleț de porc servită cu sos de piper verde și orez aromat cu alune, ceapă verde și apio

o Desert 

-Papanași cu smântână și dulceață de afine

Luni - 25 DECEMBRIE

  • Brunch Festiv 11:00-14:00

o Bufet rece

- Platou cu mezeluri tradiționale (caltabos, lebar, șorici, slană, tobă etc) toate de la producător local autorizat

-Platou cu mezeluri tradiționale (cașcaval afumat, cașcaval, telemea de oaie, brânză de burduf în scoarță de brad etc ) toate de la producător local autorizat

-Platou de legume proaspete (roșii cherry, castraveți, ardei gras, ceapă)

-Rulouri din șuncă de praga umplute 

-Salată de icre cu ceapă roșie

-Salată boeuf

-Rulouri de vinete umplute cu brânză feta și rucola

-Salată de murături

o Bufet cald

-Ciorbă de curcan acrită cu borș și servită cu ardei iute

-Supă cremă de linte cu nușcoară și cardamon

-Mușchiuleț de porc marinat în crustă de muștar dijon și  ierburi la grătar

-Cârnați afumați cu lemn de fag și gătiți pe jar

-Sărmăluțe învelite cu drag și servite cu smântână, mămăliguță și ardei iute

-Cartofi rumeniți la cuptor cu ierburi și usturoi

-Orez prăjit cu alune și ceapă verde

-Legume la grătar

  • Cină

o Starter - Salată de vinete cu pâine prăjită

o Ciulama de pui cu ciuperci și ierburi alături de mămăliguță 

o Clătite cu ciocolată.

Marți - 26 DECEMBRIE

  • Mic dejun 

o Bufet

-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma

-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

-Selecție de mezeluri

-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

-Salată de vinete cu ceapă roșie       

-Legume și fructe proaspete

-Lapte/ceai/cafea

-Cereale cu lapte

-Unt, dulceață de casă de afine

Despre CHEF ANDREI ZAIȚ

Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț  este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

Abonează-te la newsletter



    Newsletter trees
    Book
    online!