Bucură-te de următoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Halloween, Sfântul Andrei & Ziua României, Crăciun și Revelion sub Cerul Carpaților.

REZERVĂ OFERTELE

SĂRBĂTOREȘTE SFÂNTUL ANDREI ȘI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI LA 1250 M ALTITUDINE, în Transilvania

29.11.2023 - 03.12.2023

Sărbătorește  Sfântul Andrei și Ziua Națională a României la 1250 de metri altitudine, între Munții Bucegi și Piatra Craiului. Degustați cele mai alese preparate din bucătăria tradițională, concepute pentru a rafina simțurile cu fiecare gustare și gătite cu pasiune de Chef Andrei Zaiț din ingrediente de la fermele locale autorizate.

SĂRBĂTOREȘTE SFÂNTUL ANDREI ȘI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI LA 1250 M ALTITUDINE, în Transilvania

Veți avea parte de o experiență memorabilă în care eleganța întâlnește armonia naturii, iar stelele luminează în noapte exclusiv pentru dumneavoastră!

Disponibil între 29 noiembrie și 3 decembrie 2023, PACHETUL SPECIAL DE SFÂNTUL ANDREI ȘI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI include:

Cazare pentru 4 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centrală, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 

Băuturi de bun venit - afinată și palincă.

Toate mesele incluse –MENIUL  SPECIAL DE SFANTUL ANDREI ȘI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI BY CHEF ANDREI ZAIȚ

4 mic dejunuri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali

3 prânzuri (30 Noiembrie, 1 Decembrie, 2 Decembrie) 

3 cine (29 Noiembrie, 30 Noiembrie, 2 Decembrie)

1 cină festivă de Ziua Națională (1 Decembrie)

Acces la sauna estoniană în aer liber - timp de o oră pe zi

Acces la Wi-Fi în restaurant.

Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 4 nopți: 29 noiembrie si 3 decembrie 2023. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit. 

Reducere de 5% până 5 Noiembrie. 

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să faceți parte din evenimentul nostru DE SFANTUL ANDREI Și ZIUA NAȚIONALĂ vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060

Preț pentru o zi, de la ora 12:00 până la ora 22:00: 

Adult: 195 lei / persoană (include prânzul și cina gatite de Chef Andrei Zait) 

Copiii pana in 6 ani au acces gratuit.

Pachet Copiii intre 7-14 ani: 100lei/persoana

Reducere de 5% până pe 5 Noiembrie.

MENIU SPECIAL DE SFANTUL ANDREI ȘI ZIUA NAȚIONALĂ

29 Noiembrie - 3 Decembrie 2023

Miercuri 29.11.2023

CINA 

Starter: salată de vinete cu pâine prajită

Pulpe de pui la cuptor cu sos de vin alb, soia și muștar dijon, cu orez prăjit cu alune și salată de sezon

V: Orez tras la tigaie cu legume, în stil asiatic

Negresă de casă

Joi 30.11.2023

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Icre de crap cu ceapă roșie și paine prajită

Fasole bătută cu ceapă caramelizată

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceata de casa de afine

PRANZ

Ciorbă de fasole cu afumătură

V: Supă cremă de roșii cu branză de burduf

Gulaș de vită slow-cooked în natură cu salată de varză

V: Gulaș de legume slow-cooked în natură cu salată de varză

Fructe de sezon

CINA

Starter: Hummus cu ceapă prajită și rodie proaspătă

Sarmale în foi de varză acră cu mămăligă, ardei iute și smântână

V: Sarmale cu legume și ciuperci, mămăligă, ardei iute și smantana

Clătite cu ciocolată

Vineri 01.12.2023

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Icre de crap cu ceapă roșie și paine prajită

Fasole bătută cu ceapă caramelizată

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceata de casa de afine

PRANZ

Ciorbă de văcuță

V: Supă de linte cu chimen și susan alb

Ciulama de pui cu ciuperci, piure de cartofi cu parmezan, Salată verde

V: Ciulama de ciuperci, piure de cartofi, salată verde

Fructe de sezon

CINA

Starter: Salată de icre, ceapă roșie și paine prajită

Mix Grill: Mușchiuleț de pui învelit în bacon, Ceafă de porc marinată în bere, Mici, Cartofi prăjiți, salată de murături

V: Mămăligă cu brânză de burduf, telemea sărată si smantana

Papanași cu smântână acrișoară și dulceață de afine

Sambătă 02.12.2023

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Icre de crap cu ceapă roșie și paine prajită

Fasole bătută cu ceapă caramelizată

Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceata de casa de afine

PRANZ

Supă de pui cu tăiței de casa și telemea sarată

V: Supă cremă de ciuperci cu parmezan și ulei de trufe

Iahnie de fasole cu carnați afumați

V: Ghiveci de legume

Fructe de sezon

CINA

Starter: zacuscă cu paine prajită

Chifteluțe de porc în sos marinara cu busuioc, cartofi la cuptor rumeniți 

V: Quinoa cu legume și tofu prăjit

Prajitura casei

Duminică 03.12.2023

MIC DEJUN

Bufet

Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte

Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați

Selecție de mezeluri

Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali

Icre de crap cu ceapă roșie și paine prajită

Fasole bătută cu ceapă caramelizată

Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale

Legume și fructe proaspete

Lapte/ceai/cafea

Cereale cu lapte

Unt, dulceata de casa de afine

Despre CHEF ANDREI ZAIȚ

Călătoria culinară a bucătarului Andrei este o dovadă a dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

Abonează-te la newsletter



    Newsletter trees
    Book
    online!