În perioada 24-27 decembrie, îți oferim o escapadă de neuitat, în mijlocul peisajelor de vis ale satelor Șirnea și Ciocanu, pe renumitul traseu Rucăr-Bran. Vei savura preparate culinare speciale, realizate din cele mai proaspete ingrediente locale, toate atent pregătite pentru a te răsfăța de sărbători. Te așteaptă vin fiert aromat, licori tradiționale și o atmosferă caldă, plină de voie bună și colinde.
Vino alături de noi și creează amintiri prețioase alaturi de cei dragi într-un Crăciun de poveste, în inima munților, unde frumusețea naturii se împletește cu spiritul sărbătorilor într-un mod unic!
Disponibil între 24 decembrie - 27 decembrie 2024, PACHETUL DE CRĂCIUN include:
- Cazare pentru minim 3 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului.
- Băuturi de bun venit - afinată, vișinată și palincă.
- Toate mesele incluse si MENIUL TRADIȚIONAL DE CRĂCIUN BY CHEF ANDREI ZAIȚ
✔2 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (26 și 27 Decembrie)
✔ 1 prânz (26 Decembrie)
✔ 1 brunch (25 Decembrie)
✔ 2 cine (25 și 26 Decembrie)
✔ 1 cină festivă în noaptea de Ajunul Crăciunului (24 Decembrie)
- Pachet open-bar băuturi pentru cina festivă în noaptea de ajun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Caii de la Letea și Liliac, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
- Pachet open-bar băuturi pentru brunch-ul din ziua de Crăciun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Caii de la Letea și Liliac, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
- Acces la saună estoniană - timp de o oră, pe bază de rezervare la locație
- Acces la Wi-Fi în întreg resortul.
- Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată.
Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 3 nopți: 24 Decembrie și 27 Decembrie 2024. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Discount 10% până pe 15 Noiembrie 2024.
Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:
- CINA Festivă de Ajunul Crăciunului vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.
Preț pentru CINA FESTIVĂ: 350 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru Cina Festivă)
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2024.
sau
- Brunch-ul de Crăciun, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.
Preț pentru BRUNCH: 450 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru brunch-ul de Crăciun)
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 300 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2024.
MENIU SPECIAL DE CRĂCIUN24-27 DECEMBRIE 2024Marți - 24 DECEMBRIECină Festivă în Noaptea de Ajun
Starter
- Platou cu brânză de burduf, telemea proaspătă, slană, ceapă roșie și șorici
- Salată de vinete cu pâine prăjită
- Ouă umplute
- Fasole bătută cu ceapă caramelizată
Fel Principal
- File de păstrăv prăjit în crustă de mălai alături de piure de cartofi dulci și sos de lămâie și rozmarin
- Friptură fragedă din mușchiuleț de porc servită cu sos de piper verde și orez aromat cu alune, ceapă verde și apio
Desert
Papanași cu smântână și dulceață de afine
Miercuri - 25 DECEMBRIEBrunch Festiv 11:00-15:00
Bufet rece
- Platou cu mezeluri tradiționale (caltabos, lebar, șorici, slană, tobă etc) toate de la producător local autorizat
- Platou cu brânzeturi tradiționale (cașcaval afumat, cașcaval, telemea de oaie, brânză de burduf în scoarță de brad etc ) toate de la producător local autorizat
- Platou de legume proaspete (roșii cherry, castraveți, ardei gras, ceapă)
- Rulouri din șuncă de praga umplute
- Salată de icre cu ceapă roșie
- Salată boeuf
- Rulouri de vinete umplute cu brânză feta și rucola
- Salată de murături
Bufet cald
- Ciorbă de curcan acrită cu borș și servită cu ardei iute
- Supă cremă de linte cu nușcoară și cardamon
- Mușchiuleț de porc marinat în crustă de muștar dijon și ierburi la grătar
- Cârnați afumați cu lemn de fag și gătiți pe jar
- Sărmăluțe învelite cu drag și servite cu smântână, mămăliguță și ardei iute
- Cartofi rumeniți la cuptor cu ierburi și usturoi
- Orez prăjit cu alune și ceapă verde
- Legume la grătar
Cină
- Starter - Zacuscă cu pâine prăjită
- Fel principal – Pui la ceaun cu legume stins cu vin alb și servit cu orez sârbesc
- Desert – Plăcintă cu mere
Joi - 26 DECEMBRIEMic dejun
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort
Prânz
- Supă de pui cu tăiței și servită cu telemea sărată
- Fel principal - Piept de pui gratinat cu mozzarella și busuioc, servit cu piure de cartofi și salată de varză
- Fructe de sezon
Cină
- Starter - Salată de vinete cu pâine prăjită
- Ciulama de pui cu ciuperci și ierburi alături de mămăliguță
- Clătite cu ciocolată.
Vineri - 27 DECEMBRIEMic dejun
Bufet
- Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma
- Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
- Selecție de mezeluri
- Cârnăciori afumați rumeniți
- Salată de vinete cu ceapă roșie
- Legume și fructe proaspete
- Lapte/ceai/cafea
- Cereale cu lapte
- Unt, dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.