Last availability for Easter Break and 1st of May Holiday.
Last days of Early-Booking Season May-October 2025.

BOOK EVENTS

A Fairytale Christmas at the Gates of Transylvania: The Magic of the Holidays at Ursa Mică Glamping Resort

24.12.2024 - 27.12.2024

We invite you to enjoy a magical Christmas in 2024, at a fairytale location nestled at the foot of the Carpathian Mountains! Discover the authentic beauty of Transylvania in an intimate and relaxing setting at Ursa Mică Glamping Resort, where nature and tradition come together in perfect harmony.

A Fairytale Christmas at the Gates of Transylvania: The Magic of the Holidays at Ursa Mică Glamping Resort

În perioada 24-27 decembrie, îți oferim o escapadă de neuitat, în mijlocul peisajelor de vis ale satelor Șirnea și Ciocanu, pe renumitul traseu Rucăr-Bran. Vei savura preparate culinare speciale, realizate din cele mai proaspete ingrediente locale, toate atent pregătite pentru a te răsfăța de sărbători. Te așteaptă vin fiert aromat, licori tradiționale și o atmosferă caldă, plină de voie bună și colinde.

Vino alături de noi și creează amintiri prețioase alaturi de cei dragi într-un Crăciun de poveste, în inima munților, unde frumusețea naturii se împletește cu spiritul sărbătorilor într-un mod unic!

Disponibil între 24 decembrie - 27 decembrie 2024, PACHETUL DE CRĂCIUN include:

  • Cazare pentru minim 3 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului. 
  • Băuturi de bun venit - afinată, vișinată și palincă.
  • Toate mesele incluse si MENIUL TRADIȚIONAL DE CRĂCIUN BY CHEF ANDREI ZAIȚ 

2 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali (26 și 27 Decembrie)

1 prânz (26 Decembrie)

1 brunch (25 Decembrie)

 ✔ 2 cine (25 și 26 Decembrie)

 ✔ 1 cină festivă în noaptea de Ajunul Crăciunului (24 Decembrie)

  • Pachet open-bar băuturi pentru cina festivă în noaptea de ajun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Caii de la Letea și Liliac, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
  • Pachet open-bar băuturi pentru brunch-ul din ziua de Crăciun: Vin roșu, alb, rose - Crama Cricova, Caii de la Letea și Liliac, Bere Draft Ciuc, Afinată, Vișinată și Pălincă, Vodka Absolut, Whiskey Jameson, Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, apă plată și minerală.
  • Acces la saună estoniană - timp de o oră, pe bază de rezervare la locație
  • Acces la Wi-Fi în întreg resortul.
  • Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 3 nopți: 24 Decembrie și 27 Decembrie 2024. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Discount 10% până pe 15 Noiembrie 2024. 

Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:

  • CINA Festivă de Ajunul Crăciunului vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.

Preț pentru CINA FESTIVĂ:  350 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și pachetul de băuturi open-bar pentru Cina Festivă) 

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2024.

sau

  • Brunch-ul de Crăciun, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060. Locurile sunt limitate.

Preț pentru BRUNCH:  450 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și  pachetul de băuturi open-bar pentru brunch-ul de Crăciun)

Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 300 lei/persoana

Reducere de 10% până pe 15 Noiembrie 2024.

MENIU SPECIAL DE CRĂCIUN24-27 DECEMBRIE 2024Marți - 24 DECEMBRIECină Festivă în Noaptea de Ajun

Starter 

  • Platou cu brânză de burduf, telemea proaspătă, slană, ceapă roșie și șorici
  • Salată de vinete cu pâine prăjită
  • Ouă umplute 
  • Fasole bătută cu ceapă caramelizată 

Fel Principal

  • File de păstrăv prăjit în crustă de mălai alături de piure de cartofi dulci și sos de lămâie și rozmarin 
  • Friptură fragedă din mușchiuleț de porc servită cu sos de piper verde și orez aromat cu alune, ceapă verde și apio

Desert 

Papanași cu smântână și dulceață de afine

Miercuri - 25 DECEMBRIEBrunch Festiv 11:00-15:00

Bufet rece

  • Platou cu mezeluri tradiționale (caltabos, lebar, șorici, slană, tobă etc) toate de la producător local autorizat
  • Platou cu brânzeturi tradiționale (cașcaval afumat, cașcaval, telemea de oaie, brânză de burduf în scoarță de brad etc ) toate de la producător local autorizat
  • Platou de legume proaspete (roșii cherry, castraveți, ardei gras, ceapă)
  • Rulouri din șuncă de praga umplute 
  • Salată de icre cu ceapă roșie
  • Salată boeuf
  • Rulouri de vinete umplute cu brânză feta și rucola
  • Salată de murături

Bufet cald

  • Ciorbă de curcan acrită cu borș și servită cu ardei iute
  • Supă cremă de linte cu nușcoară și cardamon
  • Mușchiuleț de porc marinat în crustă de muștar dijon și  ierburi la grătar
  • Cârnați afumați cu lemn de fag și gătiți pe jar
  • Sărmăluțe învelite cu drag și servite cu smântână, mămăliguță și ardei iute
  • Cartofi rumeniți la cuptor cu ierburi și usturoi
  • Orez prăjit cu alune și ceapă verde
  • Legume la grătar

Cină

  • Starter - Zacuscă cu pâine prăjită
  • Fel principal – Pui la ceaun cu legume stins cu vin alb și servit cu orez sârbesc
  • Desert – Plăcintă cu mere

Joi - 26 DECEMBRIEMic dejun

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma 
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri
  • Cârnăciori afumați rumeniți
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort

Prânz

  • Supă de pui cu tăiței și servită cu telemea sărată 
  • Fel principal - Piept de pui gratinat cu mozzarella și busuioc, servit cu piure de cartofi și salată de varză
  • Fructe de sezon

Cină

  • Starter - Salată de vinete cu pâine prăjită
  • Ciulama de pui cu ciuperci și ierburi alături de mămăliguță 
  • Clătite cu ciocolată.

Vineri - 27 DECEMBRIEMic dejun

Bufet

  • Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte de la ferma
  • Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
  • Selecție de mezeluri
  • Cârnăciori afumați rumeniți
  • Salată de vinete cu ceapă roșie       
  • Legume și fructe proaspete
  • Lapte/ceai/cafea
  • Cereale cu lapte
  • Unt, dulceață de afine făcută la Ursa Mică Glamping Resort

Despre CHEF ANDREI ZAIȚ

Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

contact

    Subscribe to our Newsletter



      Newsletter trees
      Book
      online!