Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

TURURI GHIDATE

Îmbogățește-ți experiența la Ursa Mica Glamping Resort!

Îmbogățește-ți experiența la Ursa Mica Glamping Resort!

Ursa Mică Glamping Resort poate fi în același timp o bază de plecare pentru plimbări de o zi. Descoperă toată zona cu ajutorul experților noștri, nerăbdători să te încânte cu basme și legende minunate și cu informații neprețuite despre istoria, fauna și flora Transilvaniei. Garantat, vei învăța mult mai multe decât din cărți sau audiobook-uri, fără efort și distrându-te copios.

Ai mereu la dispoziție indicațiile staff-ului nostru despre obiectivele din Muntenia si Transilvania, Cheile Zărneștiului, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Dino Parc, Peștera Liliecilor și întreg Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Bucegi, satele tradiționale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești, Mânăstirea Rupestra Sinca Veche și Tranșeele din Primul Război Mondial.

Nu rata Peștera Ulucele, locul în care se ascundeau haiducii care prădau trăsurile boierilor care aveau drum prin culoarul Rucăr-Bran.

contact

  Abonează-te la newsletter   Newsletter trees
   Book
   online!