Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

SANCTUARUL DE URȘI LIBEARTY ZĂRNEȘT

Dacă iubești animalele, să nu cumva să ratezi cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume!

Iubitor de animale? Nu rata cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume! Situat în Zărnești, la doar 20 de minute depărtare de Ursa Mică Glamping Resort, acest centru de binefacere adăpostește peste o sută de urși salvați din diverse grădini zoologice sau circuri din Europa.

Explorează peste 69 de hectare cu păduri dese de stejari, unde urșii se cațără în voie, înoată în piscine și savurează meniuri special gândite pentru nevoile lor.

O vizită în sanctuar este o experiență cu adevărat deosebită, pe care o poți trăi în mai multe feluri.

Tur Clasic – Acest tur ghidat începe la ore fixe. Durează o oră și reprezintă o plimbare pe un traseu forestier, cu o lungime de aproximativ 2 kilometri. Astfel, descoperiți poveștile ursuleților care trăiesc acum în sanctuar.

Tur cu trenul – Acesta este un tur ghidat special, adresat celor care se deplasează mai încet, neputând ține pasul cu un grup obișnuit. Capacitatea maximă este de 22 de vizitatori.

Tur privat – Cei care doresc să beneficieze de toată atenția unui ghid propriu, pot opta pentru acest tur, care se desfășoară pe traseul turului clasic și durează aproximativ o oră și 15 minute. Atenție! Rezervarea pentru turul privat se va face cu minimum 48 de ore înainte, printr-un e-mail trimis

Tur VIP – Este cel mai complex tur de care se pot bucura vizitatorii sanctuarului. Durează aproximativ 2 ore și jumătate, pe un traseu cu o lungime de 4 kilometri. Traseul include o vizită la primul muzeu al ursuleților de pluș din România, dar și intrarea în buncărul din care urșii pot fi observați în mijlocul țarcului în care locuiesc.

Tur Super VIP – O experiență unică, cu o mașină echipată special pentru o astfel de aventură, alături de ghizi gata oricând să vă răspundă tuturor curiozităților legate de urșii bruni.

. Turul este disponibil doar pe bază de programare cu 48 de ore înainte.

Presupune o vizită acasă la ursuleți, în mijlocul unui țarc întins pe mai bine de 14 haMașina dispune de 8 locuri și este disponibilă de marți până vineri.

contact

  Abonează-te la newsletter   Newsletter trees
   Book
   online!