Bucură-te de urmatoarele noastre evenimente de la 1250m altitudine: Rusaliile și Perseidele!

REZERVĂ OFERTELE

PERSEIDE Celestial Experience | SHOW LIVE în stil Mediteranean, Middle East și Asiatic cu CHEF Andrei Zaiț|CONCERT LIVE  Tango și Blues

09.08.2024 - 13.08.2024

Bucurați-vă de o escapadă unică și fermecătoare în inima naturii, într-un paradis montan unde timpul pare să se oprească, la PERSEIDE METEOR SHOWER . Înconjurat de aerul curat al munților și sub un cer limpede, vă invităm să vă răsfățați simțurile într-o oază de confort și rafinament.

PERSEIDE Celestial Experience | SHOW LIVE în stil Mediteranean, Middle East și Asiatic cu CHEF Andrei Zaiț|CONCERT LIVE  Tango și Blues

Pachetul nostru exclusiv vă oferă o EXPERIENȚĂ COMPLETĂ, de la cazare într-un cadru idilic, până la gastronomie deosebită- SHOW- uRILE LIVE DE GĂTIT în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC pregătite cu pasiune de Chef ANDREI ZAIȚ,  băuturi alese cu grijă și servite la RESTAURANTUL PANORAMIC precum și relaxare deplina la SAUNĂ ȘI la CIUBĂR în aer liber.

Punctul culminant al acestei călătorii magice este SPECTACOLUL COSMIC AL PERSEIDELOR, ploaia de stele căzătoare. Într-o noapte senină, cu zero poluare luminoasă, veți putea să vă lăsați purtați de farmecul și frumusețea acestui fenomen astronomic fascinant, CONTEMPLAND STELELE CAZATOARE CU OCHIUL LIBER

Veți fi introduși în magia PERSEIDELOR de CONCERTUL special de TANGO ȘI DE BLUES oferit de DUETUL ALEXANDRU NUCA - HORIA PREDA.

Aici, visele devin realitate și amintirile se formează într-un cadru desprins din basme.

Rezervați acum și pregătiți-vă să vă hrăniți sufletul cu magia acestui loc extraordinar. 

O experiență unică vă așteaptă!

Oferta valabilă în perioada 9-13 (vineri-marți) august 2024.

Oferta include:

 • Experiență de cazare unică pentru minim 3 nopți într-un Bungalow Premium Privat: cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului.

Sau

 • Experiență de cazare unică pentru minim 3 nopți într-un Glam Tent: cort premium, complet echipat, paturi cu saltea premium, lenjerie de pat din satin cu bumbac, prosoape și halate, încălzit cu sobă pe lemne ca pe vremea bunicii.
 • Băuturi de bun venit - afinată, vișinată sau palincă.
 • Acces exclusivist la Concert Live Tango and Blues - Chitară acustică și voce - Duetul Alexandru Nucă - Horia Preda, sâmbătă, 10 august.
 • Toate mesele incluse - gătite de către Chef Andrei Zaiț și servite în Restaurant Panoramic
 • Show Live-Cooking în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC by Chef Andrei Zaiț
 • Show Live-Cooking în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC by Chef Andrei Zaiț
 • 4 mic dejunuri tradițional românesc cu ingrediente naturale de la producători locali și cu preparate orientale (10.08, 11.08, 12.08, 13.08)
 • 3 prânzuri - Show Live-Cooking de Gătit cu Chef Andrei Zaiț (10.08, 11.08, 12.08)
 • 3 cine festive în serile de sâmbătă, de duminică și de luni, Show de Gătit cu Chef Andrei Zaiț ( 10.08, 11.08, 12.08)
 • 1 cină din ingredient BIO de la fermele locale în seara de vineri (9.08)
 • Acces la saună estoniană umedă/uscată și la ciubăr cu apă caldă în aer liber - timp de o oră pe zi, pe bază de rezervare la locație
 • Acces la Wi-Fi în întreg resortul
 • Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată. 

Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 3 nopți în perioada 9 - 13 august. 

Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit. Dacă nu ai găsit disponibilitate la noi dar dorești să părticipi la Cina Live Cooking și Concert Tango & Blues contactează-ne la 0758 090 060 și rezervă o masă.

Preț Cina Live Cooking și Concert Tango & Blues: 190lei/persoană.

Locurile sunt limitate.

MENIU PERSEIDE METEOR SHOWER
în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC


Despre CHEF ANDREI ZAIȚ

Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.

Despre Duetul Alexandru Nucă/ Horia Preda

Și-a început activitatea concertistică în 2006 în cadrul comunității de tango în București. Concertează la Paris, concertează timp de 17 weekenduri în cadrul celui mai lung festival de tango din România desfășurat în parcul Cișmigiu ”Aleea de Tango” și continuă să își rafineze repertoriul și maniera interpretativă de-a lungul vremii. 

Alexandru Nucă își extinde paleta interpretativă și cuprinde în repertoriul său muzica latină, blues și rock, orchestrează și compune muzică modernă, muzică de teatru și film.

 În această seară genurile muzicale se vor îmbina de la tango, vals, milonga, la blues.

contact

  Abonează-te la newsletter   Newsletter trees
   Book
   online!